Extrasport

Video: Pfizer recunoaște forțat în 2022 că vaccinul mRNA nu a fost testat în ceea ce privește stoparea transmiterii virusului

După aproape ce două treimi din populația globului s-a vaccinat cu mRNA pe ideea că se imunizează, dar și că „îi protejează pe cei dragi” - mesaje transmise de producătorii de seruri, alături de politicieni, presă și alte persoane implicate fără a se dezvălui explicit în campania covid - principalul producător de mRNA, Pfizer, a recunoscut în fața Parlamentului European că nu s-a făcut niciun test legat de stoparea transmiterii virusului. Adică, afirmația că „îi protejăm pe cei dragi dacă facem vaccinul” a fost o minciună.

Una dintre retoricile principale care a convins lumea să se injecteze cu mRNA a fost „să îi protejăm pe alții” sau „să îi protejăm pe cei dragi”. Acest lucru a fost o minciună  propagată ca un adevăr absolut în uriașa campanie de a convinge lumea să se lase înțepată cu mRNA.

Faptul că persoanele care s-au „vaccinat” nu doar că au luat, dar au și transmis mai departe virusul s-a văzut după ce lumea a acceptat injecția cu mRNA. Atunci s-a trecut la planul B, „fac forme mai ușoare”, imposibil de demonstrat. 

Niciun moment de la lansarea vaccinului sau după, Pfizer nu a recunoscut că afirmațiile de mai sus erau minciuni. Abia acum a făcut-o, forțat, în fața Parlamentului European.

La audierea din Parlamentul European legată de serurile mRNA. Janine Small, director pentru piețele dezvoltate în cadrul Pfizer, a fost întrebată în fața comisiei de anchetă: „Pentru a nu fi neintelegeri, vaccinul Pfizer a fost testat pentru a stopa transmiterea virusului inainte de intrarea pe piata? Daca nu, va rog sa spuneti exact. Daca da, va rog sa oferti datele relevante acestei comisii”.

Janine Small a recunoscut „nu” și că s-a mers mai departe cu „viteza științei” și că totul „a trebuit să fie făcut cu risc”.

S-a vorbit vreun moment de viteza științei sau de risc în 2021, la lansarea mRNA? Nu. S-a vorbit despre „seruri sigure și eficiente”, atât. Și care îi „protejează pe cei dragi”.

Cine a lansat prima oară sintagma „sigur și eificent” preluată de toată planeta, de la președinți de stat, jurnaliști, doctori - aflați în penumbra plasării de produs mRNA? De unde au luat-o toți, care a fost prima sursă?

Declarațiile de mai sus ale lui Janine Small sunt cele care trebuiau realizate înainte de lansarea vaccinului. Nu după. 

La momentul lansării, trebuia să se spună ce s-a spus acum: vaccinul a fost făcut pe repede înainte, nu a fost testat și are riscuri. Cine vrea să îl facă în aceste condiții, să îl facă. Nu știm dacă este sigur și eficient, nu știm dacă oprește îmbolnăvirea și transmiterea. Acesta ar fi fost mesajul corect, normal, responsabil. Și acesta a fost mesajul pe care puțini l-au înțeles și, ca urmare, nu au făcut niciun ser mRNA și nu vor face niciodată nici împușcați în cap.

Priviți declarațiile lui Janine Small, ce senin, ce nonșalant vorbește despre lejeritatea cu care Pfizer a împins oamenii să își riște sănătatea, ba și râde la început menționând despre riscuri, deși de doi ani s-a vorbit doar despre siguranță. Ea „înțelege frustrarea”. E mai mult decât frustrare: cine plătește bolile și morțile care au urmat și încă urmează acestor vaccinări netestate, făcute repede, pe risc?

De ce nimeni nu anchetează de ce cad oameni tineri ca muștele din picioare sau de ce se face cancer pe bandă rulantă sau de ce a crescut mortalitatea în UE, din cifrele oficiale, în iulie 2022 cu 22%? La mortalitate s-a spus, motivul este „probabil valul de căldură”. Privind harta și în Islanda se pare că a fost foarte cald, pentru că și acolo este un exces masiv de mortalitate în iulie 2022. 

De ce se continuă cu „Doza 4”, care conține acum două tulpini mRNA, netestată și ea, dar oferită  inclusiv pentru copiii cu vârste de peste cinci ani? De ce se vorbește despre coronavirus-antigen-into-MMR-vaccine-to-produce-COVID-19-immunity-in-kids.aspx" target="_blank">incorporarea antigenului covid în serurile ROR pentru copiii de 12 luni? Când au murit copii pe care îi numeri pe degetele de la mîini în România dar și în alte țări, în ultimul an, de acest covid, de ce se insită pe copii? Ca să nu îl dea la cei dragi?

Declarațiile de acum ale Pfizer ar trebui să fie șocante pentru cei care au înghițit toată retorica și s-au injectat., dacă aceștia mai țin minte lucrurile și nu au trecut peste ele. Cei care au făcut mRNA-ul nu ar trebui să treacă deloc ușor, deoarece nu trebuie să uite că au fost convinși de niște argumente neadevărate. Se trece mai departe cu un preț, cel al sănătății și libertății lor și celor dragi. Cei dragi care sunt trecuți cu zâmbetul pe buze la categoria „risc” în mersul rapid al „vitezei științei”. 

Cine plătește și în ce fel declarațiile din 2021 și start de 2022 expuse despre lucruri acum dovedite oficial, dar și faptic, a fi fost false? Dacă nu le vor plăti aici, le vor plăti dincolo, ei și urmașii lor, cu vârf și îndesat, toți cei care au mințit cu bună știință în numele științei.

Vadim Cușnarencu



Video: Pfizer recunoaște forțat în 2022 că vaccinul mRNA nu a fost testat în ceea ce privește stoparea transmiterii virusului