Extrasport

Fostul ministrul al sănătății din Italia este investigat pentru crimă din cauza promovării mincinoase a serurilor ARNm din timpul pandemiei. Când și în România?

Italia este prima țară care începe o anchetă penală contra persoanelor care au promovat serurile experimentale  cu ARNm sintetic în timpul pandemiei (2020-2023), în mod mincinos și în detrimentul sănătății publice. Când se va va întâmpla la fel și în România, așa cum am scris aici?  Informația a fost oferită în premieră în România de Activenews. Știrea a apărut acum trei săptămâni în presa din Italia și nu a fost promovată deloc de presa centrală din România. Ca în Italia, dar și alte țări inclusiv în România, o parte a politicienilor, doctorilor, presei și altor persoane au mințit în timpul pandemiei pentru a forța direct și indirect rata de acceptare a serurilor experimentale cu ARNm sintetic.

„Fostul ministru italian al Sănătății, Roberto Speranza, este investigat pentru omucidere, după ce e-mailuri scurse au dezvăluit că, încă de la începutul vaccinărilor, el știa că vaccinurile ucid oameni și a dat ordin autorităților locale din domeniul sănătății să ascundă decesele și efectele secundare grave, pentru a-i asigura pe cetățenii italieni că este sigur [să se vaccineze] și a nu pune în pericol campania de vaccinare”, a declarat gazda InfoWars, Greg Reese, într-o postare virală pe rețeaua X, distribuită de Alex Jones, unde tomcai a fost reinstalat de Elon Musk (VIDEO mai jos).

Știrea despre aceste acuzații-bombă a fost relatată de rețelele de presă germane și italiene.

Reese a oferit o traducere în engleză a unei emisiuni germane pe această temă:

„Procuratura din Roma îl anchetează pe Roberto Speranza, ministrul Sănătății din guvernul italian pe perioada măsurilor COVID. El a fost responsabil de campania de vaccinare. Investigațiile sunt rezultatul plângerilor legate de așa-numitele e-mailuri AIFA de la Agenția Italiană a Medicamentului. Fostul director al AIFA, Nicola Magrini, este și el cercetat.

Publicarea acestor e-mail-uri interne a dezvăluit că aceștia erau conștienți de la început de pericolele vaccinării COVID. Acuzația este că ministrul responsabil și șeful autorității privind medicamentele au expus cu bună știință și în mod deliberat populația italiană inconștientă la acest risc.

I-au încurajat pe italieni să se vaccineze. Vaccinarea a fost chiar obligatorie pentru anumite grupuri profesionale. În consecință, multe efecte secundare, inclusiv fatale, au ieșit la iveală. Investigațiile sunt pentru omor, vătămare corporală gravă și altele, întrucât Speranza și Magrini, evident, au dat instrucțiuni autorităților locale de sănătate să ascundă decesele și efectele secundare grave care au apărut imediat după începerea vaccinărilor, pentru a nu pune în pericol campania de vaccinare - și pentru a-i liniști pe cetățeni cu privire la siguranța lor.

Ministrul responsabil și șeful AIFA sunt așteptați acum să răspundă pentru aceste acțiuni. Potrivit reclamațiilor sindicatelor de poliție și poliției financiare, precum și ale organizației private „Ascultă-mă”, care reprezintă 4.200 de persoane afectate de vaccin în Italia, polițiștii și profesorii au fost obligați să se vaccineze COVID.

Fostul ministru al Sănătății, Roberto Speranza, anunța cu mândrie statisticile privind vaccinarea în Italia. „Am atins acum un procent masiv de oameni vaccinați în Italia, 89,41%. Prin urmare, în prezent în Italia, puțin peste 10% din populație rămâne nevaccinată.”

Ei bine, astăzi, Roberto Speranza este cercetat pentru minciuni pe care le-a spus despre vaccinuri. Printre infracțiunile de care este acuzat se numără falsitate ideologică și crima. Acesta este un document pe care ți-l arătăm în această seară, în exclusivitate. Se precizează că fostul ministru, Roberto Speranza, împreună cu Nicola Magrini, fostul director general al AIFA, sunt ambii înscriși în evidențele de anchetă ale Parchetului din Roma.”


Reese a adăugat că, recent, Camera Reprezentanților din Filipine a votat pentru efectuarea unei investigații privind creșterea misterioasă a ratei deceselor inexplicabile, la peste 260.000 în 2021 și aproximativ 67.000 în 2022. Cu toate acestea, se pare că ancheta guvernamentală privind decesele „șocante” inexplicabile a fost împiedicată după ce țara a fost lovită de un puternic cutremur cu magnitudinea de 7,6.

Sursa: Activenews



Fostul ministrul al sănătății din Italia este investigat pentru crimă din cauza promovării mincinoase a serurilor ARNm din timpul pandemiei. Când și în România?