Extrasport

Antena 3 a preluat informațiile legate de mortalitatea în exces din Uniunea Europeană

Antena 3, citată de publicația Activenews, a preluat informațiile oferite de Uniunea Europeană din 2022, pe care onlinesport.ro le-a afișat mereu în premieră și exclusivitate în România. Niciun alt canal media din România. în afară de Antena 3, Active News și Onlinesport.ro nu s-a ocupat și nu se ocupă  de acest subiect.

Cauzele de la Antena 3 legate de mortalitate în exces au fost indicate ca fiind „alimentația și poluarea”. Totuși, România este codașă la alimentație și poluare, dar este singura țară din UE alături de Bulgaria care nu a raportat mortalitate în exces pe ultimele luni din 2022. Cele mai vaccinate țări din UE au raportat mortalitate în exces în 2022, în condițiile în care decesele de covid nu au mai mărit cifrele.

Ultimul articol onlinesport.ro legat de mortalitatea în exces s-a referit la cifrele din decembrie 2022. Cifrele de mortalitate excesivă pentru ianuarie 2023 vor fi oferite de UE în martie 2023.

Nimeni nu face nici un studiu oficial legat de o posibilă legătură între injecțiile mRNA și decesele subite, în condițiile în care sunt studii medicale nemediatizate care afirmă că proteina Spike din injecțiile mRNA a fost găsită post-mortem în țesuturile care au cauzat decesele.



Antena 3 a preluat informațiile legate de mortalitatea în exces din Uniunea Europeană