Extrasport

Nenorocire în Europa, cifre Eurostat: Record de mortalitate în Europa, +19%. In Germania +37%, Islanda +43%. „Idioții Europei”, România și Bulgaria sunt singurele țări din UE fără mortalitate excesivă, pentru a treia lună la rând!

Uniunea Europeană a publicat pe 17 februarie 2023 cifrele oficiale ale mortalității excesive din luna decembrie 2022. Datele arată o creștere peste medie, în tot blocul, a deceselor. Mai puțin în România și Bulgaria. Dacă în luna iulie motivația aruncată în piață a fost căldura exesivă, inclusiv în Islanda, acum ce poate fi? Valul de frig? Sau încălzirea globală? mRna, nu, nici un gând, nici nu se pune problema de așa ceva.

Excesul de decese pe luna la nivelul UE, pentru luna decembrie 2022, a fost de 19%un record absolut, întrecând  recordul anterior din iulie 2022, de +16%. Cifrele se află pe siteul oficial al UE, aici.

Cifrele pe decembrie 2022 sunt comparate cu media lunilor decembrie din perioada 2016-2019 (cinci ani), astfel calculându-se excesul de mortalitate.

Valul de mortalitate din decembrie vine după o relativă acalmie, cu octombrie +10% și noiembrie +6,7%

Pe decembrie, UE nici nu mai indică numărul exact al excesului de decese, așa cum a făcut până recent, ci avansează doar procentajele.

Estimez la 50.000  numărul persoanelor din UE decedate în exces, in decembrie 2022, pe baza datelor anterioare, pentru că la 9-10% era în jur de 25.000.

România și Bulgaria, la fel ca în luna noiembrie, nu au inregistrat un exces de mortalitate, fiind singurele țări din bloc care nu au inregistrat decese peste medie. Pentru a treia lună la rând! 

In România s-a murit cu 5,5% sub medie, iar în Bulgaria cu minus -6%, în decembrie 2022. 

In toate celelalte tari din UE, continuă fără excepție lună de lună mortalitatea excesivă începută in iulie 2022. Inclusiv în decembrie cu acest record extrem de dur și de nefast. Să fie oare medicamentele pentru gripă?

Germania are un plus de +37% mai multe decese in decembrie 2022 față de media lunilor decembrie din perioada 2016-2019. Austria are +27%,Slovenia +26%,  Franța are +24%.

Finlanda, care stătuse destul de bine până acum, a sărit la un exces de 20% a mortalității pe decembrie 2022.

Suspendată în colțul hărții, Islanda are un plus uriaș, de +43%. Islanda avusese în iulie 2022 un plus de +35%, din cauza „valului de căldură”.

Mașinaria Vieții și a Adevărului Absolut care în fapt s-a ocupat cu Moartea și Minciuna a numit România și Bulgaria drept „idioții Europei”, atunci cănd aceste două țări extrem de curajoase și inteligente nu s-au aruncat cu capul înainte la mRNA sintetic experimental, asezonat cu mici.

România și Bulgaria sunt singurele țări din UE care s-au injectat la un nivel de sub 50% al populației totale - România are 41% și Bulgaria 29% de persoane care au ridicat brațul la două „doze”. Ținând cont de vaccinările false, poate un 30% ar fi procentajul real de primire a mRNA în România și un 20% în Bulgaria. 

Așadar, din păcate, valul de căldură din iulie 2022 continuă și iarna. Căldură mare a fost în UE și în decembrie, din cauza încălzirii globale care deja este și va fi adresată cu restricții de toate felurile, iar 2023 se anunță un an și mai călduros. Printre noile restricții: interzicerea mașinilor cu motoare termice începând din 2035, inlocuirea pas cu pas a mâncarii animale cu mâncarea pe bază de instecte și lupta cu Tabelul lui Mendeleev care duce la închiderea afacerilor producătoare de alimente din toată lumea, ceea ce ridică prețurile și scade volumele de mâncare. Iar lista este deschisă.

Intre timp, campania de mRNA continuă, iar mRNA este pus laolaltă cu alte vaccinuri pentru a-l normaliza în rândul oamenilor..

Vadim Cușnarencu



Nenorocire în Europa, cifre Eurostat: Record de mortalitate în Europa, +19%. In Germania +37%, Islanda +43%. „Idioții Europei”, România și Bulgaria sunt singurele țări din UE fără mortalitate excesivă, pentru a treia lună la rând!