NBA

Elon Musk, despre stopul cardiac din familia LeBron: „Nu putem atribui totul vaccinului, dar în același timp nici nu putem să nu atribuim nimic”

Sursă foto: https://twitter.com/AltcoinDailyio

Elon Musk, cel care deține printre altele platforma Twitter - singura la acest moment de masă, din lume, cu libertate de exprimare - a vorbit despre stopul cardiac suferit de Bronny James, băiatul de doar 18 ani al starului NBA LeBron James.

„Nu putem atribui totul vaccinului, dar în același timp nici nu putem să nu atribuim nimic. Miocardita este un efect cunoscut (nr. al ARNm). Singura întrebare este dacă este un efect rar sau uzual”, a scris Musk, oferind și un share al postării de la TMZ - sursa care anunțat incidentul de marți.

O mulțime de oameni au răspuns cu comentarii în cadrul tweetului postat pe Musk și au vorbit despre drame similare în familie sau legate de cunoscuți care au suferit probleme medicale după vaccinare, inclusiv multe morți subite.

Nu toți au avut norocul lui Bronny. În august 2022, o jucătoare de 18 ani din echipa națională de baschet a României a murit în somn din cauza unui cheag de sânge.

Băiatul lui LeBron James, Bronny, a suferit un stop cardiac, a fost dus la spital unde a intrat la terapie intensivă. A fost stabilizat, iar acum este internat cu mai multe investigații medicale de realizat. 

Mama fostului hocheist Valentin Gherebe a plâns luni de zile acuzând vaccinul și moartea printr-o hemoragie violentă a fiului său.

Sau poloistul de la Dinamo de 24 de ani. 

Sau Damar Hamlin în SUA, în NFL.

Sau fostul portar din Premier League, căzut ca secerat cu zâmbetul pe buze.

Și alte și alte morți sau căderi bruște din picioare în sport, actuale sau recente sau din 2021 și 2022. Lucrurile se cam opriseră în prima jumătate a lui 2023, dar din iulie au reînceput.

Excesul de decese în UE a reînceput din aprile 2023.

În Germania, în anul 2022, au murit cu 1,06 milioane de oameni. În 2020, în pandemie, muriseră 985.000, în 2021 muriseră 1.02 milioane. În 2023, record absolut: 1,06.



Elon Musk, despre stopul cardiac din familia LeBron: „Nu putem atribui totul vaccinului, dar în același timp nici nu putem să nu atribuim nimic”