NBA

Băiatul lui LeBron James, Bronny, a suferit un stop cardiac. Tori Kelly, spitalizată cu cheaguri de sânge

Fiul lui LeBron James, Bronny (18 ani), a fost transportat de urgență la spital după ce a suferit un stop cardiac în timpul unui antrenament de baschet, a aflat TMZ Sports.

Un purtător de cuvânt al familiei James a declarat pentru TMZ Sports: „Ieri, în timp ce se antrena, Bronny, James a suferit un stop cardiac. Personalul medical a putut să-l trateze și să-l ducă la spital. Acum este în stare stabilă și nu mai este la terapie intensivă. Cerem respect și intimitate pentru familia James și vom actualiza presa când vor fi mai multe informații".

Purtătorul de cuvânt continuă: „LeBron și Savannah doresc să trimită public cele mai profunde mulțumiri și apreciere personalului medical și atletic al USC pentru munca lor incredibilă și devotamentul față de siguranța sportivilor lor”.

Surse au afirmat pentru TMZ Sports că un apel la numărul de urgențe din SUA, 911 a fost făcut luni la 9:26 de la Sala Galen Center, locul unde echipa lui Bronny joacă și antrenează. Jucătorul în vârstă de 18 ani, care era inconștient, a fost dus cu ambulanța la spital.

A fost un Cod 3 medical - în SUA înseamnă luminile și sirenele ambulanței pornite - care semnifică gravitatea urgenței.

Bronny este un talent în ascensiune în sportul său și este de așteptat să ajungă în NBA. El a călcat pe urmele tatălui său și a concurat în competiția de slam dunk de la liceu, în martie.

Tori Kelly, spitalizată cu cheaguri de sânge

Câștigătoare a premiilor Grammy, cântăreața Tori Kelly (30 de ani) a fost spitalizată cu cheaguri de sânge cu puțin timp înainte de drama băiatului lui LeBron.

Medicii afirmă că ea suferă de multiple cheaguri de sânge în jurul organelor vitale, iar situația ei este „foarte gravă”.

Surse apropiate cântăreței au declarat pentru TMZ că Tori lua cina în centrul orașului Los Angeles, duminică seara cu prietenii, când inima ei a început să bată foarte repede. Apoi s-a spus că Tori a leșinat și a fost „inconștientă pentru o vreme”.

Prietenii săi nu au mai așteptat Salvarea, ci au suit-o într-o mașină și au dus-o la spital.

TMZ a aflat că Tori primește îngrijire la terapie intensivă, iar medicii au descoperit cheaguri în picioarele și plămânii săi și încă lucrează pentru a determina dacă există cheaguri în jurul inimii. Cântăreața a alternat între stări de conștiență și inconștiență la spital.



Băiatul lui LeBron James, Bronny, a suferit un stop cardiac. Tori Kelly, spitalizată cu cheaguri de sânge