NBA

Philadelphia 76ers, victorie la limită și calificare în playoff. Reeditarea duelului de anul trecut în ”finala” pentru locul opt

Sursă foto: https://twitter.com/sixers/

În duelul direct pentru calificarea în playoff, Philadelphia 76ers a trecut pe teren propriu de Miami Heat, cu 105-104, după ce a revenit de la o diferență de 14 puncte.

Los Angeles Lakers și-a asigurat locul în playoff

 

Nicolas Batum a reușit șase aruncări de trei puncte, cinci dintre acestea în a doua jumătate a meciului, și a încheiat partida cu 20 de puncte în cont.

Revenit de curând după o accidentare, Joel Embiid n-a făcut un meci grozav în prima parte, dar și-a regăsit ritmul și a încheiat cu 23 de puncte (11 în ultimul sfert).

Philadelphia 76ers și-a asigurat locul șapte în Conferința de Est, urmând a întâlni pe New York Knicks în prima rundă din playoff.

Miami Heat mai are o șansă urmând a întâlni pe teren propriu pe Chicago Bulls în meciul pentru ultimul loc în playoff.

Bulls a depășit Atlanta Hawks în United Center, cu 131-116, după un meci în care Coby White și-a trecut în cont 42 de puncte prin care a stabilit un nou record al carierei.

În urmă cu un an Heat și Bulls se întâlneau de asemenea în ”finala” pentru locul opt, echipa din Florida câștigând după un final de meci electrizant.

Bulls aveau trei puncte avans cu trei minute rămase din meci, dar a urmat o serie de 15-1 pentru Heat care a pus capăt speranțelor echipei din Chicago de a ajunge în playoff.

Scorul întâlnirilor directe din sezonul regular este egal (2-2), fiecare echipă câștigând un meci acasă și un altul afară.Philadelphia 76ers, victorie la limită și calificare în playoff. Reeditarea duelului de anul trecut în ”finala” pentru locul opt