NBA

S-a încheiat sezonul regular în NBA. Cum arată tabloul meciurilor din Play-In

Sursă foto: https://twitter.com/okcthunder/

Duminică noapte s-au disputat ultimele 15 meciuri din sezonul regular al NBA, partide în urma cărora avem o imagine asupra fazei următoare a campionatului.

Boston Celtics a încheiat pe primul loc în Coferința de Est, cu un record de 64 de victorii și doar 18 înfrângeri.

În primul tur din playoff echipa din Boston va întâlni formația care va încheia pe locul opt în urma turneului Play-In.

Un turneu Play-In în care se vor înfrunta Philadelphia 76ers cu Miami Heat, respectiv Chicago Bulls cu Atlanta Hawks.

Cine câștigă dintre 76ers și Heat obține locul șapte, urmând a juca în primul tur din playoff cu New York Knicks. Cine pierde acest meci mai are o șansă înfruntând câștigătoarea dintre Bulls și Hawks pentru locul opt.

În acest moment se știu concret două dintre meciurile primului tur din playoff-ul Conferinței de Est: Cleveland Cavaliers – Orlando Magic și Milwaukee Bucks – Indiana Pacers.

Primul loc la finalul sezonului regular în Conferința de Vest s-a jucat până în ultima clipă și a revenit in extremis echipei Oklahoma City Thunder (57-25 record).

Aceasta va juca împotriva locului opt din Play-In, turneu la care participă New Orleans Pelicans, Los Angeles Lakers, Sacramento Kings și Golden State Warriors.

Pelicans vs Lakers și Kings vs Warriors sunt meciurile din Play-In. Cine câștigă dintre Pelicans și Lakers obține locul șapte și va juca în Play-Off contra campioanei sezonului trecut, Denver Nuggets.

Pierzătoare dintre Pelicans și Lakers va lupta pentru locul opt împotriva învingătoarei dintre Kings și Warriors, de aici aflându-se echipa care va înfrunta Oklahoma City Thunder în prima rundă din Play-Off.

Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks și Minnesota Timberwolves – Phoenix Suns sunt cele două meciuri din runda inaugurală care se știu în acest moment.

PlayOff-ul NBA debutează pe 20 aprilie.

nba


S-a încheiat sezonul regular în NBA. Cum arată tabloul meciurilor din Play-In