US Open

Sorana Cistea, victorie incantatoare in primul tur la US Open

Ajunsa pe locul 80 mondial, Sorana Cirstea a reusit, marti in deschiderea zilei secunde la US Open, de departe cel mai bun meci al sau din acest an si s-a calificat in turul doi la capatul unui meci de 54  minute.

Cirstea a invins-o pe britanica Heather Watson in doua seturi, cu 6-1, 6-1, dupa un meci dominat autoritar.

Practic chiar daca vorbim de un meci de tenis jocul a curs doar intr-o singura directie, Cirstea dictand majoritatea punctelor.

Serviciul a functionat la un nivel decent, insa lovitura de forehand a facut ravagii in defensiva lui Watson, de altfel o jucatoare cu o cota buna in circuit.

In aceasta partida britanica nu si-a gasit niciun moment ritmul in fata Soranei si aceasta devine a patra jucatoare din Romania calificata in turul doi la US Open.

Pana acum le avem in turul doi pe Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si o asteptam pe Monica Niculescu, jucatoare care evolueaza marti in turul inaugural cu Yaroslava Shvedova.

Sorana Cirstea joaca in turul doi cu Eugenie Bouchard din Canada, a saptea favorita a turneului, aceasta invingand-o in runda inaugurala pe bielorusa Olga Govortsova, scor 6-2, 6-1.

[news-108974]



Sorana Cistea, victorie incantatoare in primul tur la US Open