US Open

Sorana Cirstea, victima sigura in fata ”tancului” Taylor Townsend. Urmeaza la rand Bianca Andreescu!

Sursă foto: https://twitter.com/usopen

Americanca Taylor Townsend continua aventura la US Open dupa meciul cu Sorana Cirstea disputat, sambata, in faza turului 3.

Townsend va juca in optimi cu Bianca Andreescu, dupa ce in turul 2 a trecut de Simona Halep, iar in turul 3 de Sorana Cirstea.

De urmarit unde se va opri aceasta spectaculoasa Taylor Townsend, o versiunea a Serenei Williams din prima parte a carierei. Va reusi romanca de export Andreescu sa o invinga pe americanca de 1.70 metri si 77 de kilograme sau Townsend va face a treia victima cu sange din Carpati, la US Open?

Va reusi Andreescu, o romanca devenita cetatean canadian sa razbeasca acolo unde Halep si Cirstea au esulat lamentabil si sa le arate celor doua cum se joaca tenis?

Townsend s-a impus in fata lui Cirstea in doua seturi, cu 7-5, 6-2, romanca opunand o rezistenta reala doar in primul set.

Jucatoarea noastra a condus cu 2-0 si 3-1 inainte de a fi egalata de Townsend. S-a mers apoi cap la cap pana la 5-5, cand Sorana si-a pierdut serviciul la zero.

In setul al doilea americanca venita din calificari a dictat ritmul si a redus-o la tacere pe Sorana cu enervantele ei veniri la fileu.

Jocul atipic pe care l-a etalat cu Simona Halep in turul precedent a ajutat-o pe Townsend sa castige si partida cu Sorana Cirstea.

Sorana Cirstea ramane cu egalarea celui mai bun rezultat din cariera la US Open prin prezenta in turul 3.



Sorana Cirstea, victima sigura in fata ”tancului” Taylor Townsend. Urmeaza la rand Bianca Andreescu!