US Open

Sorana Cirstea s-a certat ca la usa cortului la US Open

Sorana Cirstea a fost autoarea unei certi inutile la US Open, joi seara, la meciul sau din turul 2 jucat contra lui Bolsova.

La scorul de 5-3 pentru Bolsova, in setul 1, Cirstea a reclamat ca i-a cazut sapca pe jos si nu a mai putut returna. Punctul a fost acordat adversarei, insa Cirstea nu a fost de acord si a avut o disputa in contradictoriu de aproximativ 5 minute cu arbitra de scaun.

Cearta a fost atat de lunga incat Bolsova s-a dus si s-a asezat pe scaun. A fost nevoie de interventia superviser-ului de mecil, care a venit langa scaunul arbitrei si i-a explicat Soranei ca ar fi trebuit sa loveasca, in ciuda faptului ca a avut probleme cu propriul echipament.

Cirtea repeta obsesiv: "Dar mi-a cazut sapca, nu am mai putut returna. Ea trebuia sa se opreasca, nu am avut cum sa lovesc, ma loveam de sapca". 

Atat arbitra de scaun, cat si superviser-ul i-au spus ca "trebuia sa lovesti, nu sa te opresti". 

Intelegand ca a procedat gresit, pe principiul ca "daca doi iti spun ca esti beat te duci si te culci", Cirstea a inteles si a reluat meciul. La prima minge de dupa cearta, a servit, a pierdut imediatul punctul si setul 1 cu 6-3, dupa ce condusese cu 3-1. Dupa setul 1, a plecat la vestiare din motive necunoscute. A revenit dupa aproximativ 10 minute pentru a incepe setul 2.



Sorana Cirstea s-a certat ca la usa cortului la US Open