US Open

Simona Halep trece cu emotii de primul tur la US Open

Sursă foto: https://twitter.com/wta

Dupa doua eliminari consecutive in primul tur la US Open, Simona Halep s-a intrebuintat din greu pentru a evita o noua mare surpriza.

Campioana de la Wimbledon a castigat in trei seturi disputa cu Nicole Gibbs, o americanca venita din calificari care a cedat dupa aproape doua ore, cu 6-3, 2-6, 6-2.

Halep a inceput meciul la conducere dupa un break (2-0), pentru ca Gibbs sa niveleze acest avantaj la finalul game-ul sase (3-3).

Reactia Simonei a venit imediat ramanand la conducere datorita unui break (4-3), pentru ca fosta lidera mondiala sa inchida setul de asemenea dupa un joc pe serviciul advers.

Setul secund a fost unul la discretia jucatoarei de peste ocean. Simona Halep n-a mai reusit sa tina ritmul si a avut unul dintre momentele de cadere pe care le-am mai vazut si cu alte ocazii.

Halep s-a restartat la timp in decisiv, un set al treilea pe care l-a controlat cu autoritate fara a-i acordat vreo sansa adversarei.

Calificarea in turul 2 ii aduce Simonei un premiu de 100.000 de dolari.

In turul 2 Halep va intalni o alta reprezentanta a Statelor Unite, pe Taylor Townsend, locul 116 mondial.Simona Halep trece cu emotii de primul tur la US Open