US Open

Simona Halep supravietuieste celui mai greu meci de pana acum la US Open

De peste doua ore a avut nevoie Simona Halep pentru obtinerea calificarii in optimile de finala la US Open la capatul unui meci de trei seturi cu Timea Babos din Ungaria.

Halep s-a impus in final, cu 6-1, 2-6, 6-4, la capatul unui game in care Babos a avut 40-15 pe propriul serviciu si pe care l-a incheiat in cele din urma cu o dubla greseala.

Meciul a fost la discretia Simonei Halep in primul set, unul adjudecat extrem de rapid, cu 6-1. Setul secund a inceput sub semnul echilibrului, insa de la 2-2 Babos a avut o serie incredibila de sase game-uri la rand.

Halep nu a mai avut reactie la jocul in forta practicat de jucatoarea maghiara si s-a vazut supusa la o defensiva sustinuta. Mereu cu doi metri in spatele terenului pentru Halep au ramas putine optiunie.

De la 1-3 in decisiv Halep a inceput cursa de recuperare si a revenit la conducere dupa trei game-uri la rand (4-3). Babos nu a cedat si a salvat doua mingi de break la acest scor, dupa care a fost randul Simonei sa faca un game mare pe propriul serviciu. La 4-4 jucatoarea noastra salva doua mingi de break cu trei puncte la rand de la 15-40. 

Mare presiune pe serviciul lui Babos si in cele din urma jucatoarea din Ungaria a cedat inchizand meciul cu o dubla greseala.

Ambele jucatoare au comis numeroase erori nefortate, dar Babos a condus din fericire pentru Simona la acest capitol (45-35).

[news-120867]



Simona Halep supravietuieste celui mai greu meci de pana acum la US Open