US Open

Simona Halep dupa victoria cu Timea Babos: "Nu stiu cum am reusit sa revin"

Simona Halep s-a luptat din greu cu Timea Babos pentru calificarea in optimile de finala la US Open. Jucatoarea noastra a revenit de la 0-2 si 1-3 in setul secund pentru a inchide meciul dupa o alta revenire in game.

"A fost un meci incredibil de greu. A jucat foarte bine in setul doi. Nu stiu cum am reusit sa revin, dar am facut tot ce am putut. Sunt fericita ca am incheiat acest meci in avantajul meu", a spus Halep la interviul acordat la cald pe teren.

"Emotional a fost greu pentru mine, dar am revenit la 15-40 in final. Ma simt bine, imi simt bine picioarele. Dimineata am avut ceva probleme cu spatele, dar fizioterapeutul si-a facut treaba si am reusit sa ma misc", a adaugat Halep.

In optimile de finala jucatoarea noastra o va infrunta pe Carla Suarez Navarro din Spania, o alta adversara extrem de tenace.

"Intotdeauna am jucat meciuri grele cu Suarez Navarro si ma astept la un alt meci dificil. Meciurile de Mare Slem mereu sunt dificile", a mai spus Halep.Simona Halep dupa victoria cu Timea Babos: "Nu stiu cum am reusit sa revin"