US Open

Reacția Soranei Cîrstea după calificarea în optimi la US Open

Pentru prima dată în istoria participărilor la US Open, și n-au fost puține deloc, Sorana Cîrstea a ajuns între cele mai valoroase 16 jucătoare la turneul american și e la un pas de egalarea celui mai bun rezultat din carieră într-un Grand Slam.
Când va juca Sorana Cîrstea în optimi la US Open. Are avantaj la general în fața următoarei adversare

Sorana Cîrstea a trecut în turul 3 de Elena Rybakina în pofida faptului că a intrat pe teren cu șansa a doua.

După un meci senzațional, Cîrstea a obținut victoria, cu 6-3, 6-7 (6), 6-4, confirmând cumva sezonul bun pe hard din prima parte a anului, când a ajuns în sferturi la Indian Wells și apoi în semifinale la Miami.

”Am pierdut de două ori în fața ei, iar acum este un moment incredibil pentru mine. Este o jucătoare incredibilă. Știam că va fi un meci foarte greu, însă este săptămâna mea”, a declarat Sorana Cîrstea.

Aceasta este încrezătoare că poate avansa chiar mai mult de atât pe tabloul de la US Open.

”Toată lumea joacă bine la acest nivel, iar eu cred în mine. Joc de mulți ani, dar niciodată n-am evoluat în fața unui public atât de frumos. Energia din arenă este tot ce am nevoie și vă mulțumesc pentru atmosfera fantastică”, a mai spus Cîrstea.

În optimile de finală, duminică, Sorana Cîrstea o va întâlni pentru a patra oară în carieră pe elvețianca Belinda Bencic, o jucătoare în fața căreia s-a impus de două ori până acum.



Reacția Soranei Cîrstea după calificarea în optimi la US Open