US Open

Prima reactie a Biancai Andreescu dupa titlul cucerit la US Open

Sursă foto: https://www.facebook.com/usopentennis

Vedeti mai jos ce a declarat Bianca Andreescu la cald dupa victoria obtinuta in fata Serenei Williams in finala de la US Open, unde canadianca nascuta din parinti romani a triumfat in premiera la un Grand Slam.

”Este greu de explicat, de descris in cuvinte. Am muncit din greu pentru a ajunge aici. Anul acesta a fost ca un vis devenit realitate. Sa urc pe aceasta scena alaturi de Serena, o legenda a sportului, e minunat.

”N-a fost simplu deloc. Am incercat sa ma pregatesc ca la orice meci, am vrut sa nu ma concentrez la adversara. E usor de spus, dar greu de facut. Sunt mandra de felul in care am jucat.

”Cu siguranta publicul...Stiu ca ati vrut sa castige Serena, imi pare foarte rau. Ma asteptam sa revina, e o mare campioana, dar am incercat sa raman acolo si sa blochez. Ultimul game a fost greu, mingile zburau in toate directiile, dar ma bucur ca am reusit sa gestionez situatia.

”Am avut o perioada cu multe accidentari, dar am continuat sa muncesc si sa am incredere in mine. Dedic aceasta victorie echipei mele. Nu pot sa multumesc suficient familiei pentru tot ceea ce au facut pentru mine. Nu a fost usor. Va multumesc si hai sa continuam!

3.85 milioane de dolari a obtinut Bianca Andreescu pentru titlul cucerit la US Open.

In urma cu un an Andreescu nu trecuse de calificari la US Open si in acest an a ajuns in premiera pe tabloul principal. Cu adevarat remarcabil!

Bianca Andreescu este noul numar 5 mondial in tenisul feminin, depasind-o pe Simona Halep in clasamentul WTA.



Prima reactie a Biancai Andreescu dupa titlul cucerit la US Open