US Open

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Carla Suarez Navarro in optimi de finala

Simona Halep si Carla Suarez Navarro au deschis ziua de luni pe arena Louis Armstrong de la Flushing Meadows intr-un meci din optimile de finala la US Open.

FINAL Halep - Suarez Navarro 6-2, 7-5

SET 2 (7-5) Halep revine de la 0-30 cu doua puncte fabuloase de serviciu, printre care si un as, dupa care la 30-30 a reusit o contra castigatoare cu minge pe linie. Calificare intre primele opt la US Open.

SET 2 (6-5) Doua retururi formidabile reusite de Halep. Break reusit de aceasta si va servi din nou pentru castigarea meciului.

SET 2 (5-5) Halep rateaza sansa inchiderii meciului pe propriul serviciu si setul doi se prelungeste.

SET 2 (5-4) Suarez Navarro revine de la cabine hotarata sa se bata pana la ultima minge si reuseste un game extrem de solid pe propriul serviciu. Halep va avea meciul in mana in game-ul urmator.

SET 2 (5-3) Un singur game o mai desparte pe Halep de castigarea meciului. Suarez Navarro solicita o pauza urgenta de toaleta si paraseste in graba terenul. Halep asteapta in liniste la punctul de primire.

SET 2 (4-3) Halep forteaza si obtine break-ul, unul care speram sa fie decisiv pentru calificarea in sferturi.

SET 2 (3-3) Un game la zero reusit de Halep pe propriul serviciu.

SET 2 (2-2) Nu se lasa Navarro si pune presiune pe serviciul Simonei, iar jucatoarea noastra comite mai multe erori nefortate care conduc la un break.

SET 2 (2-1) Halep reuseste primul break in acest set si trece la conducere pe tabela.

SET 2 (0-1) Navarro revine de la minge de break si conduce in premiera in acest meci.

SET 1 (6-2) Halep face rost de doua mingi de set cu al treilea sau as in acest meci si primul act se inchide dupa o minge trimisa afara de Navarro.

SET 1 (5-2) Trei mingi consecutive trimite pe linia din spatele terenului de Halep si aceasta are tot atatea sanse de break. Navarro intoarce scorul cu patru puncte la rand. Pana la urma iberica scapa doua mingi afara si practic ii face break-ul cadou Simonei.

SET 1 (4-2) Halep isi pierde in premiera serviciul intr-un game in care a avut mai multe mingi de 5-1. A servit extrem de moale, constant sub 100 mile pe ora, ceea ce i-a oferit ibericei un avantaj urias la retur.

SET 1 (4-1) Navarro isi castiga cel dintai game in acest meci, un game de serviciu pentru ea in care Halep nu a mai fortat. Are un adapost de doua break-uri.

SET 1 (4-0) Spre deosebire de meciul cu Babos, de aceasta data Halep face 2-3 pasi in teren si nu in spatele acestuia. Controleaza fiecare schimb si sapa adanc cu lovitura de forehand obligand-o pe Navarro sa trimita in fileu.

SET 1 (3-0) Un game extrem de disputat si lung pe serviciul ibericei, cu numeroase rasturnari de scor. Navarro se arunca in atac dupa un retur scurt din partea Simonei si trimite in fileu. Halep face break-ul din a cincea sansa.

SET 1 (2-0) Halep salveaza doua mingi de break inainte de a pune primul game pe tabela in urma serviciului sau.

SET 1 (1-0) Navarro trimite putin afara cu reverul si Halep obtine break-ul. De fiecare data pana acum la US Open in acest an jucatoarea noastra a inceput cu break.

18:09 A inceput meciul cu Suarez Navarro la serviciu.

Aceasta va fi a 11-a intalnire a celor doua jucatoare, pana acum bilantul fiind in echilibru (5-5).

Jumatate dintre meciurile de pana acum s-au disputat pe hard, suprafata similara cu cea de la US Open, iar Halep a castigat patru dintre aceste partide.

Singura victorie obtinute de Suarez Navarro pe hard in fata Simonei Halep dateaza chiar de la US Open, editia 2011, cand jucatoarea iberica se impunea in turul doi, cu 3-6, 6-2, 6-2.

Ultima oara cele doua s-au intalnit in semifinalele de la Roma, pe zgura, in 2015, iar Suarez Navarro a castigat in trei seturi.



GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Carla Suarez Navarro in optimi de finala