US Open

US Open: Monica Niculescu pierde fara drept de apel in fata Carolinei Wozniacki in turul 3

Monica Niculescu si Caroline Wozniacki s-au intalnit, vineri de la ora 18:00, pentru un loc in optimile de finala la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

Monica Niculescu a inceput meciul cu un break la zero, dupa care Wozniacki a reusit o serie de patru game-uri la rand si a castigat primul set cu un break diferenta.

Setul al doilea a fost mult mai dezechilibrat, Wozniacki reusind sa se impuna fara emotii in fata lui Niculescu.

O noua victorie a danezei, a saptea in fata lui Niculescu, fara set pierdut.

FINAL Niculescu - Wozniacki 3-6, 1-6

SET 2 (1-6) Meciul se incheie cu un nou break reusit de Wozniacki. Niculescu se opreste in turul 3 si ramane cu optimea de finala jucata in 2011 drept cel mai bun rezultat al sau la US Open.

SET 2 (1-4) Wozniacki pune presiune pe serviciul lui Niculescu si reface diferenta de doua break-uri. 

SET 2 (1-3) Niculescu reactioneaza si recupereaza unul dintre break-uri.

SET 2 (0-3) Break obtinut de Wozniacki in debutul setului secund dublat de un altul in game-ul al treilea.

SET 1 (3-6) Doua sanse de break pentru Niculescu, ambele ratate. Apoi Niculescu a salvat trei mingi de set inainte de a o trimite in fileu pe a patra. Wozniacki castiga in cele din urma primul set in 50 de minute.

SET 1 (3-5) Niculescu supravietuieste in acest set inaugural dupa un game bun de serviciu. Inca o scurta reusita de jucatoarea noastra spre exasperarea lui Wozniacki.

SET 1 (2-5) Doua sanse de break ratate de Niculescu, iar Wozniacki revine inca o data si inchide game-ul cu lovitura de forehand castigatoare in lung de linie.

SET 1 (2-4) Niculescu obtine la mare lupta primul sau game pe propriu serviciu in acest meci. Ramane un break avans in favoarea lui Wozniacki.

SET 1 (1-4) Scurta senzationala pusa de Niculescu la care ajunge Wozniacki, dar daneza se vede depasita de voleul excelent pus de jucatoarea noastra (0-30). Patru puncte la rand obtinute de Wozniacki si aceasta isi majoreaza avantajul.

SET 1 (1-3) Niculescu reuseste primul as al meciului cu un serviciu perfect la T. Wozniacki valorifica a doua sansa de break si inchide game-ul cu un forehand castigator in lung de linie.

SET 1 (1-2) Jucatoarea din Danemarca trece in premiera la conducerea meciului dupa un game in care Niculescu a obtinut primul sau punct pe serviciul advers.

SET 1 (1-1) Wozniacki nu este chiar oricine in circuit si raspunde pe masura provocarii lansate de Niculescu. Break de asemenea la zero cu rever castigator in lung de linie la ultimul punct.

SET 1 (1-0) Niculescu rupe ritmul inca de la prima minge cu o scurta la fileu. Wozniacki nu intelege executia Monicai si pierde in cele din urma la zero primul game de serviciu.

18:21 Incepe meciul cu Wozniacki la serviciu.

Va fi a saptea intalnire intre cele doua jucatore, pana acum Wozniacki castigandu-le pe toate fara set pierdut.

Rezultatele obtinute de cele doua in 2016 pe hard sunt sensibil egale, 12-10 pentru Niculescu si 12-9 pentru Wozniacki.

Ultima intalnire intre Niculescu si Wozniacki a avut loc in 2013, in sala, la Luxemburg. Patru dintre dispute au avut loc pe hard, pe o suprafata aproape similara cu cea de la US Open.

Meciul este programat pe arena centrala Arthur Ashe, ceea ce inseamna ca se va juca indiferent de conditiile atmosferice de la New York.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

NICULESCU

WOZNIACKI

2,90

1,38



US Open: Monica Niculescu pierde fara drept de apel in fata Carolinei Wozniacki in turul 3