Roland Garros

Petkovic recunoaste superioritatea lui Halep: “A jucat fantastic”

Andrea Petkovic s-a aflat, la fel ca si Simona Halep, in prima ei semifinala de Mare Slem dupa trei accidentari succesive in urma carora a fost foarte aproape sa renunte la tenis.

In pofida infrangerii in doua seturi, Petkovic recunoste cu sportivitate superioritatea Simonei Halep si spune ca jucatoarea noastra “a avut lovituri formidabile mai ales in primul set”.

“In primul set, Simona a jucat fantastic, iar eu am avut dificultati in a-mi gasi ritmul. Simona juca intr-adevar foarte bine. Domina jocul gasind unghiuri pentru lovituri superbe. Apoi mi-am gasit ritmul si am fost mai agresiva. Impotriva Simonei, trebuie sa avansezi in teren si sa o impiedici sa isi faca jocul, pentru ca ea stie joace foarte inteligent si foloseste tot terenul”, a declarat Petkovic dupa meci.

Halep s-a impus cu 6-2, 7-6 (4) si s-a calificat in finala de la Roland Garros, finala pe care o va disputa, sambata, de la ora 16:00 contra rusoaicei Maria Sharapova.

Scorul la general este favorabil fostei lidere mondiale (3-0), insa Halep I-a luat un set chiar in acest an intr-o alta finala, la Madrid, si spune ca de aceasta data stie ce trebuie facut pentru a opri ofensiva Sharapovei.

[news-107429]



Petkovic recunoaste superioritatea lui Halep: “A jucat fantastic”