Roland Garros

Asa am trait Simona Halep contra Taylor Townsend in turul doi la Roland Garros

Sursă foto: twitter.com/rolandgarros

Simona Halep a revenit pe teren, joi, pentru meciul din turul 2 de la Roland Garros contra americancei Taylor Townsend.

FINAL Halep - Townsend 6-3, 6-1

SET 2, 6-1 Trei mingi de meci Halep, dar n-are nevoie decat de una pentru a merge in turul al treilea.

SET 2. 5-1 Halep isi deschide frumos terenul cu forehand-ul si o obliga pe Townsend sa greseasca. Un nou break si Simona va servi pentru meci.

SET 2, 4-1 Game solid de serviciu reusit de Halep si aceasta se desprinde pe tabela.

SET 2, 3-1 Halep se desprinde cu break dupa un game extrem de lung.

SET 2, 1-1 Townsend o surprinde pe Halep cu o noua scurta, iar jucatoarea noastra se cearta singura pentru ratarea startului.

SET 2, 1-0 Halep isi face serviciul, dar Townsend incepe sa puna tot mai multe probleme.

17:15 Incepe setul al doilea cu Halep la serviciu.

SET 1, 6-3 Halep inchide setul cu break si va intra in actul secund cu avantajul serviciului.

SET 1, 5-3 Minge de break salvata de Halep, apoi este randul americancei sa salveze minge de set. In cele din urma Townsend obtine break-ul si amana deznodamantul.

SET 1, 5-2 Trei mingi de break si set pentru Halep, toate anulate de Townsend. Aceasta inchide game-ul cu un as si ramane in set.

SET 1, 5-1 Pentru prima data Townsend obtine doua puncte pe serviciul Simonei, dar jucatoarea din Romania castiga game-ul fara emotii.

SET 1, 4-1 Townsend isi castiga serviciul si pune primul game pe tabela. Halep ramane la adapostul a doua break-uri. Halep a castigat 10 din 12 puncte jucate in raliuri mai lungi de patru schimburi. Townsend a castigat 9 din cele 16 puncte mai scurte de trei schimburi.

SET 1, 4-0 Din nou Halep isi face serviciul cu un singur punct cedat. Pana acum raportul punctelor este de 17-7 in favoarea lui Halep.

SET 1, 3-0 Halep revine de la 30-40 si obtine al doilea break. Un meci pana acum la discretia liderei mondiale.

SET 1, 2-0 Un singur punct cedat de Halep in primul game la serviciu.

SET 1, 1-0 Break pentru Halep dupa un inceput ideal de partida. In mod normal ar trebui sa nu mai traim emotiile din primul tur, cand Halep a revenit de la 0-1 la seturi.

16:36 Incepe meciul cu Townsend la serviciu.

16:28 Townsend a patruns prima pe teren, urmata imediat de Halep. Vreme insorita la Paris, ideala pentru tenis cu putin peste 20 de grade Celsius in termometre.

16:27 Simona Halep e pregatita sa intre pe teren.

16:15 S-a incheiat meciul dintre Pouille si Norrie cu victoria francezului in patru seturi. Pe arena centrala Philippe Chatrier urmeaza disputa Halep - Townsend.


Acesta ar fi trebuit sa fie al doilea meci in programul zilei pe terenul central Philippe Chatrier dupa o partida din turneul masculin, insa organizatorii au mai introdus in agenda si continuarea partidei Lucas Pouille - Cameron Norrie, întrerupă miercuri, la scorul de 6-2, 6-4, 5-7, pentru Pouille.

Halep si Townsend s-au mai intalnit o singura data, in 2017 la Cincinnati, cand Halep s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-1.

Ocupanta locului 72 in ierarhia mondiala, Townsend are 18 victorii in 21 de meciuri disputate pe zgura in acest sezon. Aceasta a castigat doua turnee ITF si a disputat alte doua semifinale inainte de Roland Garros.

Tot joi vor mai evolua alte doua jucatoare din Romania: Ana Bogdan contra Angelique Kerber (meciul trei de pe terenul sapte si Irina Begu contra Shuai Zhang in ultimul meci de pe terenul 18.



Asa am trait Simona Halep contra Taylor Townsend in turul doi la Roland Garros