Roland Garros

Sorana Cirstea la Roland Garros. Meciul cu Wozniak reprogramat pentru marti

Sorana Cirstea va debuta marti la Roland Garros intr-un meci care va fi LIVE TEXT pe Onlinesport.ro dupa ora 12:00. Meciul va putea fi urmarit aici.

UPDATE 21:05 Organizatorii au decis sa reprogrameze meciul dintre Cirstea si Wozniak marti la pranz (12:00) pe terenul 8.

UPDATE 20:35 S-a incheiat meciul dintre Mannarino si Lu, iar pe terenul 17 de la Roland Garros se pregatesc sa intre in actiune Sorana Cirstea si Alexandra Wozniak.

UPDATE 20:15 Meciul dintre Mannarino si Lu a ajuns in setul trei. Francezul le-a castigat pe primele doua relativ usor, 6-2, 6-1.

Cirstea o intalneste in ultimul meci al zilei programat pe terenul 17 pe Aleksandra Wozniak din Canada, jucatoarea care a eliminat-o in calificari pe Alexandra Dulgheru.

Favorita numarul 26, Cirstea va intra pe teren dupa trei meciuri de fete si unul de baieti, ora de incepere pe care o putem aproxima fiind 20:00.

Ramaneti alaturi de noi pentru detalii.

Monica Niculescu s-a calificat, duminica, in turul doi dupa o victorie impresionanta obtinuta in fata Kaiei Kanepi din Estonia.

[news-107190]



Sorana Cirstea la Roland Garros. Meciul cu Wozniak reprogramat pentru marti