Roland Garros

Asa am trait Simona Halep in sferturi la Roland Garros

Sursă foto: twitter.com/

Simona Halep a avut o sansa uriasa de a disputa o noua finala la Roland Garros, tabloul fiind parca facut cu mana pentru campioana din 2018.

Roland Garros - Sferturi SET 1 SET 2 SET 3
Simona Halep (ROU) 2 4  
Amanda Anisimova (SUA)  6 6  

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Halep - Anisimova

SET 2, 4-6 Dubla greseala comisa de Halep la 30-30 si e minge de meci Anisimova. Primul serviciu nu intra, al doilea e scurt si ofertant pentru Anisimova, care plaseaza un trasor in coltul terenului si astfel se scrie istoria acestui meci.

SET 2, 4-5 Ce sansa a ratat Halep in acest game! O minge de break care i-ar fi oferit posibilitatea de a servi pentru set in jocul urmator.

SET 2, 4-4 Halep salveaza minge de break si pentru prima data putem spune ca Simona e in acest meci la fix o ora de la startul partidei.

SET 2, 3-4 In sfarsit apare si primul break pentru Halep in acest meci. Totul acum sta in racheta Simonei pentru o revenire de senzatie.

SET 2, 1-4 Nu mai putin de trei mingi de break a ratat Halep in cel mai lung game de pana acum. Un game care s-ar putea dovedi hotarator in ecuatia meciului.

SET 2, 1-3 Simona isi face serviciul, moment in care primeste incurajari puternice din tribuna. Spectatorii simt momentul delicat.

SET 2, 0-3 Cauta linia Simona cu o lovitura decisiva la 30-30, dar mingea iese de putin afara. Anisimova isi castiga serviciul, iar Halep da din cap pe banca.

SET 2, 0-2 Halep isi pierde serviciul de la minge de game, fiind prinsa de doua ori la rand pe contre pied. "Hai, Simona, ca se poate", se aude din tribuna, dar pana acum Halep se vede dominata copios.

SET 1, 2-6 Trei mingi de break si set pentru Anisimova! Doua sunt salvate de Halep, dar la a treia jucatoarea noastra este surprinsa prea in fata dupa un schimb si Anisimova face punctul din defensiva. 27 de minute pentru acest prim set, cu doua break-uri in dreptul americancei.

SET 1, 2-5 Sansa de break ratata de Halep in acest game, in care a revenit de la 40-15 pentru adversara. Anisimova a castigat majoritatea schimburilor de pana acum, iar Halep a comis un numar dublu de erori nefortate.

SET 1, 2-4 Dubla greseala comisa de Halep la 15-30 si sunt primele mingi de break pentru Anisimova. Urmeaza un schimb castigat de tanara jucatoarea de peste ocean pe greseala lui Halep. Primul break apare in acest moment.

SET 1, 2-3 Anisimova ramane in fata cu serviciul. Pana acum nicio minge de break in acest meci.

SET 1, 2-2 Trei greseli nefortate la rand comise de Anisimova de la 15-15 pe serviciul Simonei.

SET 1, 1-2 Anisimova isi castiga la zero game-ul de serviciu. La 30-0 a pus in teren primul sau as in acest meci. Dupa cum a inceput, Halep nu va avea deloc o viata usoara azi cu americanca de origine rusa.

SET 1, 1-1 Primul game de serviciu pentru Halep. Unul deloc usor, adjudecat in cele din urma la 30.

SET 1, 0-1 Halep face primul punct, apoi e condusa 40-15. Revine la 40-40, pentru a comite apoi doua erori nefortate la rand.

13:09 Incepe meciul cu Anisimova la serviciu. Reamintim ca americanca are doar 17 ani si ocupa locul 51 mondial.

13:05 Jucatoarele au iesit la incalzire pe arena centrala Philippe Chatrier. Ion Tiriac si Nadia Comaneci o urmaresc pe Simona Halep din loja miliardarului roman.

Joi, UPDATE: Dimineata a plouat la Paris, dar dupa ora locala 11 ploaia s-a oprit si sunt premise ca meciurile sa se desfasoare conform programului anuntat.


UPDATE: Toate meciurile programate miercuri au fost amanate si se vor disputa joi, daca vremea de la Paris o va permite.

Pana la o noua finala pe zgura pariziana, Simona Halep are de trecut, miercuri, testul numit Amanda Anisimova.

O jucatoare americana de origine rusa care, la cei doar 17 ani ai sai, se afla la cel mai bun rezultat din cariera intr-un turneu de Mare Slem, dupa ce in ianuarie juca optimi la Australian Open.

Locul 51 mondial inaintea turneului de la Paris, Anisimova n-a pierdut niciun set pana in sferturi de finala, invingandu-le pe Harmony Tan, Aryna Sabalenka, Irina Begu si Aliona Bolsova.

Halep a jucat din ce in ce mai bine pe masura ce a avansat in turneu, ultimele doua meciuri fiind castigate in sub o ora. 54 de minute cu Lesia Tsurenko si 45 de minute cu Iga Swiatek.

Halep si Anisimova nu s-au mai intalnit niciodata pana acum in circuit.



Asa am trait Simona Halep in sferturi la Roland Garros