Roland Garros

GAME cu GAME Roland Garros: Sorana Cirstea trece de turul 2

Ati urmarit LIVE TEXT pe Onlinesport.ro meciul pe care Sorana Cirstea l-a disputat cu Teliana Perreira din Brazilia pentru un loc in turul 3 la Roland Garros.

LIVE Cirstea - Pereira 6-2, 7-5

SET 2, 7-5 (18:28) Sorana Cirstea inchide meciul ca o mare campioana si se califica in turul 3 la Roland Garros. O victorie frumoasa dupa un meci pe care l-a controlat de la un capat la altul.

Urmeaza un game infernal pe propriul serviciu pentru Cirstea, o jucatoare de moral. Putem spune ca este un game al examenului maturitatii pentru jucatoarea noastra. Va inchide sau nu meciul aici?

SET 2, 6-5 (18:24) Pereirea simte presiunea si greseste (15:30). Cirstea o ademeneste cu o scurta la fileu, Pereira loveste cu banda fileului, mingea cade bine pentru Sorana si trimite castigator in terenul advers. Doua sanse de break. Din pacate ambele mingi sunt ratate. Jocul este foarte intens si suspansul atinge cote ridicate. Sorana intra in schimburile lungi ale adversarei si greseste. Egalitatea persista in acest game de care ar putea depinde setul si chiar meciul. BREAK obtinut pana la urma de Cirstea.

SET 2, 5-5 (18:17) Cirstea trece testul nervilor tari si egaleaza scorul. Acum presiunea se muta in cealalta jumatate a terenului. Un suporter brazilian prezent in tribuna priveste neincrezator.

SET 2, 4-5 (18:12) Serviciu as din partea Telianei Pereira si aceasta pune acum o mare presiune pe Cirstea. Urmeaza un game de a fi sau a nu fi pentru jucatoarea noastra.

SET 2, 4-4 (18:09) Moment de relaxare si Pereira profita imediat. Break prin care brazilianca egaleaza. Sansa ratata de Cirstea care se putea duce la 5-3.

SET 2, 4-3 (18:06) Spectacol total facut de Sorana Cirstea in acest meci. Revine de la 0-30 si face break-ul la capatul unui schimb lung castigat cu lovitura in lung de linie. O determinare pe care nu am mai vazut-o de foarte mult timp la Sorana.

SET 2, 3-3 (18:01) Cirstea isi castiga fara probleme game-ul de serviciu. 

SET 2, 2-3 (17:58) Pereira se mentine la conducere. Niciun break in acest set secund. 

SET 2, 1-1 (17:50) Increderea ramane la cote ridicate pentru Cirstea. Game in care a revenit de la 0-15 cu doua lovituri direct castigatoare la rand. Pereira lasa capul in pamant a resemnare.

SET 1, 6-2 (17:42) Al doilea game la zero castigat de Cirstea si aceasta inchide primul set. Se grabeste spre banca de rezerve si transmite mesajul ca este nerabdatoare sa reia partida si sa o incheie cat mai repede.

SET 1, 5-2 (17:39) Break reusit de Cirstea, al doilea in acest meci. Echilibrul s-a rupt la 30-30, cand Cirstea a inventat o lovitura castigatoare superba cu reverul. Pereira a trimis apoi afara la sansa de break si Cirstea va servi pentru castigarea primului set.

SET 1, 4-2 (17:36) Cirstea ramane la un nivel ridicat si castiga la zero acest game. Primul serviciu ii functioneaza, la fel si lovitura de dreapta. 

SET 1, 3-1 (17:29) Cirstea se mentine la conducere. Isi castiga game-ul de serviciu fara probleme si are in continuare incredere. Strange pumnul si exprima o atitudine pozitiva.

SET 1, 2-1 (17:25) Sansa de break, de 3-0 ratata de Cirstea. Inceput agresiv din partea Soranei care pune presiune pe adversara din Brazilia. Pereira rupe ritmul cu o scurta si are minge de game, primul al sau in acest meci.

INFO: Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data, la Charleston pe zgura verde americana. Pereira a castigat in trei seturi.

SET 1, 1-0 (17:18) Break pentru Cirstea chiar in debutul meciului.

INFO: Pereira disputa doar al treilea sau meci intr-un turneu de Mare Slem. La Australian Open a debutat in acest an, fiind eliminata in primul tur, iar in runda inaugurala de la Roland Garros a trecut de Luksikha Kumkhum.

17:15 Incepe meciul cu Pereira la serviciu.

17:11 Jucatoarele au iesit la incalzire.

17:03 S-a incheiat meciul dintre Seppi si Monaco. Italinul este victorios in trei seturi. Urmeaza Cirstea cu Perreira.



GAME cu GAME Roland Garros: Sorana Cirstea trece de turul 2