Roland Garros

Radwanska afara de la Roland Garros. Halep devine principala favorita la castigarea turneului

Agnieszka Radwanska, a treia pe lista capilor de serie in turneul feminin, ramasese principala favorita la castigarea turneului de la Roland Garros dupa eliminarile suferite de Serena Williams si Na Li in primele doua tururi. Poloneza a jucat vineri la pranz, in deschiderea zilei pe arena centrala, cu Ajla Tomljanovic din Croatia, jucatoare de pe locul 72 mondial si a pierdut surprinzator in doua seturi.

Jucatoarea din Croatia s-a impus, cu 6-4, 6-4, si a eliminat-o astfel din competitie pe a treia favorita la castigarea turneului.

Pentru Tomljanovic este prima victorie din cariera la o jucatoare din topul zece mondial, iar pentru prima data in Era Open a tenisului primele trei favorite nu reusesc sa ajunga in optimile de finala ale unui turneu de Mare Slem.

In aceste conditii, Simona Halep, cap de serie numarul 4, ramane principala favorita la obtinerea titlului la Roland Garros.

Halep joaca sambata cu iberica Maria-Teresa Torro Flor la o ora care va fi anuntata de organizatori in cursul serii de vineri.

Daca trece de meciul de sambata cu Maria-Teresa Torro-Flor, Halep se va califica in optimile de fnala, acolo unde se va intalni cu catigatoarea dintre Stephens si Makarova.

In primul tur la Roland Garros, Halep a trecut fara probleme de Alysa Kleybanova (Rusia), 6-0 6-2, iar in turul 2 de britanica Watson.

FINAL Radwanska - Tomljanovic 4-6, 4-6 (meci din turul 3)

SET 2, 4-6 (13:31) Minge de meci Tomljanovic si croata se califica in optimi de finala.

SET 2, 3-5 (13:22) La un singur game de victorie Tomljanovic. Radwanska a ratat doua mingi de break in acest joc opt.

SET 2, 2-4 (13:12) Continua sa greseasca nepermis de mult Radwanska si Tomljanovic pastreaza avantajul break-ului luat in debut.

INFO: Intr-o alta partida foarte interesanta din turul 3, Samantha Stosur i-a luat primul set Dominikai Cibulkova, jucatoarea care a eliminat-o pe Simona Halep in sferturi la Australian Open.

SET 2, 0-1 (12:54) Croata incepe cu un break.



Radwanska afara de la Roland Garros. Halep devine principala favorita la castigarea turneului