Roland Garros

Horia Tecau, eliminat in semifinalele turneului de dublu

Horia Tecau si Jean Julien Rojer au evoluat, joi dupa-amiaza, pentru un loc in finala turneului de dublu de la Roland Garros. Acestia au pierdut intr-o ora si noua minute, in doua seturi, in fata perechii Ivan Dodig/Marcelo Melo. Tecau s-a oprit in semifinale si la dublu mixt.

FINAL Tecau/Rojer - Dodig/Melo 3-6, 5-7

14:57 Meciul se incheie cu un voleu castigator din partea lui Melo. Punct final asadar pentru romani la Roland Garros in acest an, Horia Tecau fiind ultimul jucator din tara noastra aflat in competitia seniorilor.

14:53 Dodig si Melo reusesc break-ul (5-6) si vor avea serviciul pentru inchiderea meciului.

14:26 Alte doua sanse de break de care Tecau si Rojer nu profita. Astfel, in loc de 2-0 tabela arata 1-1 in setul secund.

14:20 Tecau si Rojer conduc in premiera, 1-0 in debutul setului secund, dupa un game la zero obtinut pe serviciul conationalului nostru.

14:17 Primul set se incheie cu un game la zero pe serviciul lui Dodig. Un singur break a facut diferenta in cele 30 de minute ale primului act.

14:10 Doua sanse de re-break pentru Tecau si Rojer, primele in acest meci, vin la 2-4. Ambele sunt anulate pe serviciul bine plasat al lui Melo.

14:00 Game reusit pe serviciul lui Rojer (1-3), insa ramane un break avans pentru Dodig si Melo.

13:56 Melo isi castiga game-ul de serviciu, desi Tecau si Rojer reusisera sa egaleze de la 15-40. Tecau a prins un retur foarte bun, dar a si gresit o minge simpla. 3-0 in doar 9 minute pentru perechea croato-braziliana.

13:52 Dodig si Melo reusesc primul break al meciului si se distanteaza pe tabela (0-2).

13:47 Incepe meciul cu Dodig la serviciu.

13:36 Cele doua perechi patrund pe a doua arena ca marime de la Roland Garros.

Cei doi ii vor intalni dupa ora 13:30 pe Ivan Dodig (Croatia) si Marcelo Melo (Brazilia) intr-un meci programat pe arena Suzanne Lenglen.

In cealalta semifinala a turneului de dublu se intalnesc fratii americani Bob si Mike Bryan, principalii favoriti la castigarea competitiei, contra italienilor Simone Bolelli si Fabio Fognini.

Meciul lui Tecau este live text in aceasta pagina.



Horia Tecau, eliminat in semifinalele turneului de dublu