Roland Garros

GAME cu GAME Monica Niculescu la Roland Garros in turul 2

Monica Niculescu a fost prezenta pentru prima data in turul 2 la Roland Garros si a fost la o minge distanta de calificarea in turul al 3-lea. 

LIVE Niculescu - Ormaechea 6-2, 5-7, 2-6

SET 3, 2-6 (15:36) Ormaechea beneficiaza de minge de meci si o castiga calificandu-se in turul 3.

SET 3, 2-5 (15:32) Inca un break reusit de Ormaechea si Niculescu se afla cu spatele la zid. Jucatoarea din Argentina serveste pentru castigarea meciului.

SET 3, 2-3 (15:26) Niculescu isi pierde serviciul intr-un moment extrem de important al meciului.

15:02 Incepe setul decisiv cu Niculescu la serviciu.

SET 2, 5-7 (14:57) Setul al doilea ii revine Paulei Ormaechea, jucatoare care a profitat de mingea de set ratata de Niculescu la 4-5 si a dominat-o pe aceasta castigand trei game-uri la rand. Urmeaza setul decisiv.

SET 2, 5-6 (14:52) Niculescu este avertizata ca a intarziat serviciul peste cele 20 de secunde regulamentare. Ormaechea face break-ul pe fondul inmultirii erorilor nefortate in dreptul jucatoarei noastre.

SET 2, 5-5 (14:45) Minge de meci ratata de Niculescu pe serviciul advers. Ormaechea o paseaza pe Niculescu cu un rever in diagonala si scoate un strigat prelung de eliberare. Moment important al meciului. Sa vedem cum va gestiona Niculescu sansa de meci ratata.

SET 2, 5-4 (14:37) Ormaechea nu cedeaza prea usor si replica imediat cu un break. E drept, nici Niculescu nu i-a pus prea multe probleme si s-a vazut repede condusa cu 0-40 de unde a fost greu sa mai revina.

SET 2, 5-3 (14:34) Break Niculescu si jucatoarea noastra urmeaza la serviciu pentru calificarea in turul 3, acolo unde o asteapta Maria Sarapova.

SET 2, 4-3 (14:30) Scurta de senzatie pusa de Niculescu. E drept ca Ormaechea a alunecat in sprintul sau spre fileu, dar mingea pusa de Monica pur si simplu s-a ingropat in zgura.

SET 2, 3-3 (14:25) Niculescu opreste seria lui Ormaechea cu un break. Poate fi punctul asaltului decisiv spre castigarea meciului.

Noaptea pare sa fi fost un sfetnic bun doar pentru Ormaechea. De cealalta parte, Monicai Niculescu nu-i mai iese nimic in acest reinceput de meci.

SET 2, 2-3 (14:20) Niculescu in dificultate. Jocul nu-i mai functioneaza si Ormaechea este peste tot pe teren. Doua sanse de break pentru aceasta si sud-americanca preia controlul partidei.

SET 2, 2-2 (14:16) Argentinianca este ofensiva, urca la fileu si joaca foarte agersiv. Doua game-uri castigate la rand si Niculescu are nevoie de un raspuns.

SET 2, 2-1 (14:12) Niculescu isi pierde serviciul in primul game al partii secunde a meciului cu Ormaechea.

14:10 S-a reluat jocul cu Niculescu la serviciu.

UPDATE, 13:50 S-a incheiat meciul dintre Kuznetsova si Giorgi cu victoria jucatoarei din Rusia, scor 7-6, 6-3. In putine minute Monica Niculescu si Paula Ormaechea vor reveni pe teren pentru concluzia meciului intrerupt de ploaie miercuri seara. 

UPDATE, 12:00 Niculescu va reveni pe teren undeva in jurul orei 13:30.

UPDATE, 00:55 Meciul a fost reprogramat joi dupa ora pranzului pe terenul 2. Inainte de meciul lui Niculescu mai este programat un meci din turneul feminin: Camila Giorgi (Italia)-Svetlana Kuznetsova (Rusia).

Ploaia revine la Roland Garros, iar jocul este suspendat pentru moment. In cazul in care se va impune aici, Niculescu va da piept in turul urmator cu Maria Sharapova.

2-0: Niculescu ii refuza trei mingi de game adversarei si se distanteaza, 2-0.

Setul 2, 1-0: M. Niculescu intra montata si in setul secund, cu un game castigat la 30.

Bilantul primului set: Niculescu are 4 din 5 mingi castigate pe veniri la fileu, Ormaechea 8/13, 6 lovituri castigatoare pentru Monica, 10 pentru argentinianca. 

6-2: Paula Ormaechea iroseste trei mingi de game si este imediat pedepsita de romanca, care conduce cu 1-0 la seturi!

5-2: Serviciu fara probleme pentru jucatoarea romana, care se afla la distanta de doar un singur game de castigarea primei manse.

4-2: Niculescu realizeaza break-ul si se afla la serviciu.

3-2: Pana acum, Niculescu a profitat in mare parte de greselile nefortate ale adversarei. Scorul la acest capitol este de 8-1 in "favoarea" argentiniencei.

3-2: Monica isi pastreaza serviciul cu emotii intr-un game strans, castigat la primul "avantaj" avut

2-2Ormaechea egaleaza situatia la capatul unui game fara istoric, la 0.

2-1: Tenismena romanca are 2-1 in dreptul ei, iar Ormaechea se afla la serviciu.

A inceput meciul Monicai!

20:09 Buna seara si bun gasit pentru meciul Monicai Niculescu. Acesta va incepe in aceasta pagina, in curand.

Amanunte in aceasta pagina dupa ora 20:00.

Meciul lui Niculescu este ultimul in programul de pe terenul 6.



GAME cu GAME Monica Niculescu la Roland Garros in turul 2