Roland Garros

Cotele Simonei Halep pentru semifinale si titlul la Roland Garros, oferite de Betclic

Simona Halep are un parcurs fara greseala pana acum in acest an la Openul Francez, ajungand in sferturile de finala ale competitiei fara a fi cedat vreun set in fata adversarelor sale.

Romanca a ramas jucatoarea cel mai bine clasata in clasamentul WTA din concurs, ocupand locul al patrulea in acest clasament si Betclic ii ofera o cota 3,75 sa castige primul sau turneu de Mare Slem din cariera.

Urmatoarea sa oponenta, rusoaica Kuznetsova, a reusit deja aceasta performanta, impunandu-se in finala de pe Philippe Chatrier in 2009 si  are palmares pozitiv in 2014 impotriva Simonei, invingand-o in aprilie, la Stuttgart, in 2 seturi.

Cu toate acestea, cu Betclic, Simona este cotata cu prima sansa (1,40) sa acceada in semifinale, un succes in 2 seturi al romancei avand cota 2,05.

Pentru cei care deschid acum un cont nou la Betclic, Betclic ofera primul pariu fara risc in limita a 80 de lei.

Ce inseamna pariu fara risc?
Deschideti un cont, creditati-va contul prin transfer bancar sau card de debit/credit, plasati primul pariu valabil in limita a 80 RON. Daca pierdeti, Betclic va ramburseaza miza in limita a 80 RON. Astfel, aveti sansa de a castiga bani fara sa va coste nimic.



Cotele Simonei Halep pentru semifinale si titlul la Roland Garros, oferite de Betclic