Billie Jean King Cup

Franta egaleaza Romania si totul se va decide la dublu

Sursă foto: https://twitter.com/TenisKanali/

Irina Begu a ratat sansa punctului decisiv in confruntarea cu Pauline Parmentier, jucatoare in fata careia s-a inclinat dupa un meci de trei seturi. In finalul meciului Begu s-a accidentat la glezna, dar zarurile erau deja aruncate.

Parmentier, mutarea lui Julien Benneteau pentru ultimul meci de simplu, a transat disputa, cu 6-3, 2-6, 6-2.

Un singur break a facut diferenta in primul set in favoarea lui Parmentier, jucatoare care a rupt echilibrul in game-ul patru (3-1).

Asa am trait Fed Cup: Irina Begu cu Pauline Parmentier in meciul patru de simplu

Irina Begu a condus prima oara in meci la 1-0 in debutul setului al doilea, un act pe care l-a dominat si castigat in cele din urma la avantaj de doua break-uri.

Jucatoarea din Romania a inceput cu serviciul in setul decisiv, dar a cedat break-ul si s-a vazut pusa sub presiune alergand tot timpul dupa egalare.

La 2-4 si minge de break pentru adversara, Begu a calcat gresit cu glezna dreapta si a avut nevoie de un timeout medical. A mai revenit in teren doar pentru a nu abandona si astfel Parmentier aducea punctul de 2-2 pentru Franta.

"Ma bucur ca am castigat. Era un meci complicat in care nu aveam decat varianta victoriei", a spus Parmentier dupa meci la Telekom Sport.

Victorie! Simona Halep castiga maratonul cu Caroline Garcia. Romania la o victorie de finala Fed Cup!



Franta egaleaza Romania si totul se va decide la dublu