Australian Open

Poliția Sanitară i-a anulat din nou viza lui Djokovic. Lumea devine din ce în ce mai clar una a vaccinaților cu viză

După ce și-a câștigat dreptul in sala de judecată de a intra în Australia,nevaccinat în fieful vaccinaților protejați, Novak Djokovic a ramas din nou fara viză. Vineri dimineață, autoritățile din cea mai mare dictatura sanitara a planetei (după China) și-au dus planul, vorba lui Macron, conform strategiei, „până la capăt”. Sportul începe să devină, cel puțin tenisul, unul practicat doar de persoane vaccinate. Între timp, în Australia, sportivii vaccinați se retrag pe capete, bolnavi de covid.
Citeste si: Pentru cine nu s-a prins: Cazul Djokovic nu este despre tenis, ci despre libertatea pierdută și dictatura sanitară. Revoluția Mondială începe cu Djokovic, în „Down Under”

Ministerul Imigrației, prin intermediul căruia s-a aplicat măsura, a făcut publice și motivele: „am anulat viza din motive de sănătate și ordine publică, pe baza faptului că este în interesul public să fac acest lucru”. Motivația pe larg, la finalul articolului, care nu este doar despre Djokovic, cu prin el să mergem puțin mai departe. Pentru că, așa cum am spus de la început, actuala polemică este una despre libertățile pierdute de toți și un bun impuls de reflecție și ripostă globală, atunci când va veni vremea.

Era de așteptat ca viza lui Djokovic să îi fie anulată. Așa cum Președintele Franței, Emanuel Macron, a dezvăluit recent agenta mondială, „nevaccinații trebuie enervați până la final”. Djokovic nu face excepție. Așa cum spuneau și alți jurnaliști înrolați și din România, dacă Djokovic ar intra în Australia „ar fi o victorie a antivaxerilor”. De ce a antivaxerilor? Păi „nu ne-am vaccinat”? Ne-am vaccinat! Nu cu două doze, dar „ne-am vaccinat”. 

În Australia, oamenii au fost ținuți în lockdown timp de aproape 300 de zile, cu 4-5 cazuri pe covid pe zi. Apoi au fost vaccinați în proporție de 80%. Iar pe 13 ianuarie 2022 au avut 175.000 de cazuri de covid. Acest lucru arată, încă o dată, că acest ser nu este un vaccin, ci un tratament. Și, așa cum susțin unii oameni de știință, un tratament care dă peste cap sistemul imunitar, slabindu-l și împingându-i pe cei injectați cu mRNA spre a dezvolta mai multe afecțiuni.

Novak Djokovic își câștigase viza de intrare, după ce fusese anulată, la capătul unui proces și a unei șederi de cinci zile, reținut într-un hotel de imigranți, cu pază la ușă și cu o fereastră ce se deschidea doar câțiva centimetri. Alți oameni „locuiau” acolo de opt ani. Într-o țară - Australia -  cu măsuri extrem de dure luate contra oamenilor motivate de „sănătatea publică”, străinii nu sunt lăsați să intre decât vaccinați. Sârbul intrase în baza unei scutiri medicale, pentru că fusese bolnav de covid in decembrie 2021. Așa încercase să păcălească legal dictatura pe motive sanitare. Dar nu mai merge în 2022 așa cum a mers în 2020 sau 2021. Mijloacele de control se întețesc acum, când din ce în ce mai mulți se vaccinează sau trebuie să se vaccineze 100%.

După ce sârbul își recâștigase luni viza, autoritățile din Australia, dar și cu colegii din alte țări din Poliția Sanitară care nu are pe moment o legitimație, au inceput să îl toace marunt. S-a aflat că Djokovic ar fi participat in cadrul unui eveniment in decembrie 2021, desi aflase cu o zi inainte ca avea covid. Si a pus sanatatea publica in pericol.

Vorba unui jurnalist din Romania, implicat in campania de teroare covid: „Dacă atunci când era bolnav se întâlnea cu un copil care avea niște boli autoimune și îl imbolnavea?”. Nenorocire... Dar daca vaccinatii bolnavi de covid de la Australian Open sau de oriunde dau covid unui copil cu boli autoimune? Nu e la fel de grav? Nu se pune. Nu e serul mRNA eligibil și protector pentru copiii cu boli autoimune? Copiii cu boli autoimune sunt protejați, ei pot face vaccinul covid. Și unii copii, cu sau fără boli, îl fac și mor la scurt timp de la vaccin.

De ce persoanele vaccinate care la acest moment in lume constituie majoritatea cazurilor de Omicron pot participa la evenimente, iar cei nevaccinati sunt discrimitati? De ce nu este testul, daca se doreste sanatatea publica, metoda de triere, iar vaccinul a devenit sinomim cu o viza de intrare in tara si cu o participare la activitati publice sau private?

De asta ne dovedin sanatatea de doi ani si avem libertati restrictionate: „dacă dăm altora?”. Această lipsă de logică a ajuns argumentul logic peste tot. Dar daca te calca masina cand iesi pe strada? E mult mai probabil. Sa stam in case, sa nu ne calce masina, e mai sigur pentru ceilalti si nu se va incarca sistemul sanitar de oameni calcati de masini. 

Autoritatile sanitare din „Down Under” s-au legat de faptul ca Djokovic a bifat la intrarea in Australia faptul ca nu mai calatorise in alte tari in ultimele 14 zile, adica ar fi venit din tara sa, Serbia. În fapt, se antrenase in Spania, de Anul Nou. Aceasta greseala materiala, complet irelevanta, voita sau nu din partea sa - nici nu conteaza, a fost speculata de Polita Sanitara australiana, in colaborare cu colegii din lume, ca fiind un dezastru pentru sanatatea publica. Si este amenintat pentru acest lucru cu inchisoarea, la acest lucru si nivel de control si opresiune s-a ajuns in ultimii doi ani, pe plan mondial. Minti sau omiti ca vii direct din tara ta si de fapt ai fost si in altele? Închisoare. 

Djokovic a ramas pe dinafara de la Grand Slamul vaccinatilor, fără viză. Iar nevaccinații din toată lumea nu au nici ei vize. Vaccinații, între timp, au vize, dar trebuie să își plătească vizele și libertățile pierdute cu seruri mRNA periodice și cu prețul sănătății lor, neștiind unde va duce acest demers pe planul vieții personale.

Mai jos este rechizitoriul complet al Politiei Sanitare din Australia legat de anularea pentru a doua oara a vizei unui sportiv:

„Mi-am exercitat astăzi puterea conform secţiunii 133C(3) din Legea Migraţiei pentru a anula viza deţinută de domnul Novak Djokovici pe motive de sănătate şi ordine, în baza faptului că era în interesul public să procedez astfel. Această decizie vine după ce Curtea Federală a decis la 10 ianuarie 2022 anularea unei hotărâri prealabile din motive de echitate procedurală. În luarea acestei decizii am luat în calcul cu atenţie informaţii oferite de Departamentul de Interne, Poliţia de Frontieră şi de domnul Djokovici. Guvernul Morrison este dedicat ferm protejării graniţelor Australiei, în special în ceea ce priveşte pandemia de covid-19. Le mulţumesc reprezentanţilor Departamentului de Interne şi Poliţiei de Frontieră, care muncesc în fiecare zi pentru a servi interesele Australiei în condiţii din ce în ce mai dificile”.



Poliția Sanitară i-a anulat din nou viza lui Djokovic. Lumea devine din ce în ce mai clar una a vaccinaților cu viză