Sănătate

Mega Image vinde branza Feta Olympus la pret dublu. UPDATE: Olympus intervine si rezolva problema

Magazinul Mega Image a scumpit de pe o zi pe alta branza tip "Feta" de la firma Olympus. In alte magazine, aceasta se gaseste la jumatate de pret. UPDATE: La o zi distanta de la semnalarea problemei in articolul de mai jos, compania greceasca Olympus a sesizat Mega Image si ne-a comunicat telefonic vineri ca pretul branzei Feta a fost adus vineri la normal, cel dublu sesizat de noi provenind de la o eroare din sistem a celor de la Mega Image. La fel cum cei de la Olympus ne-au multumit noua si noi le multumim lor pentru promptitudine, pentru ca in Romania in general lucrurile nu se misca (sau cel putin nu atat de rapid si eficient). Iar de aici au de catigat doar cei care cumpara acest sortiment.

Branza Feta de la Olympus, cea vidata, 200 de grame, costa la Mega Image pana zilele trecute in jur de 12 lei. In alte parti era 9-10-11. De miercuri, pretul acestui sortiment la Mega s-a facut de 18,35 lei. La Selgros, joi, acelasi produs costa 9,80, adica la jumatate de pret.

De ce a explodat pretul la Mega Image la feta si de ce costa dublu este incert. Cert este ca la magazinul Mega Image firma Olympus are de putin timp monopol pe branza Feta. Se mai gasea feta si de la o alta firma din Grecia, dar aceasta a incetat sa mai existe la raft de aproximativ o luna si jumatate. Am intrebat repetat de ce aceasta din urma nu mai exista, iar raspunsul a fost mereu ca "noi comandam, dar nu se mai aduce". Nu se mai aduce de ce? Ca sa fie doar feta Olympus la Mega, la un pret pe care trebuie sa il "inghiti" ca nu ai variante?

Cine vrea sa cumpere feta de la Mega trebuie sa plateasca 18 lei pe 200 de grame (pret pe kilogram 91 de lei!), doar de la Olympus, in timp ce de la Selgros se cumpara cu 9,80 de lei acelasi lucru sau cu 19 lei Feta de la Olympus la cutii de 400g (pret pe kilogram 43 de lei) si, in plus, la Selgros se gasesc si alti producatori de feta la raft pentru a face o alegere mai corecta si mai buna.

Cine vrea sa intrebe de ce trebuie sa cumpere branza Feta din alta parte, pentru ca la Mega Image-ul de cartier aceasta este la pret de "contrabanda", poate trimite mail catre Mega Image - relatii_clienti@mega-image.ro -  sau catre firma de produse lactate Olympus - http://www.olympusdairy.ro/contact.html. Noi am facut-o deja si asteptam raspuns pentru a-l publica.

Foto Mega Image - Feta 200g Olympus 18,35 lei

Foto Selgros - Feta 200g Olympus 9,80 lei



Mega Image vinde branza Feta Olympus la pret dublu. UPDATE: Olympus intervine si rezolva problema