Sănătate

La frigider sau La Gunoi?

Articolul de ieri despre Magiunul Gusturi Romanesti a avut mare succes (din pacate), a fost citit peste medie pe site si a avut multe Like-uri si Share-uri. Altele in trecut de asemenea, pe teme de fitness, sanatate, mancare si asa mai departe. De aceea m-am gandit sa deschid o noua rubrica pe site, in cadrul sectiunii Sanatate, care sa includa macar o data pe saptamana cate un aliment bun de mancat, recomandat si unul ce nu ar trebui sa intre pe lista de cumparaturi, de aruncat la gunoi.

Voi scrie aceste articole din propria experienta, propriile cunostinte, dupa propriile cautari, gusturi, preferinta, inteligenta si cultura alimentara. Vor fi articole pentru voi, barbati sau femei, dar si pentru copiii vostri daca aveti. Nu va fi un continut de volum. Merg pe ideea putin, dar bun, de calitate, dar care sa duca la o reputatie buna sau proasta, pe criterii corecte. Daca voi scrie cate cinci articole pe saptamana la rubrica de Sanatate (nu doar la cea de La Frigider sau La Gunoi) voi fi multumit.

Vreau ca aceasta rubrica sa fie ceva nou in Romania. Cand citesti asta poti sa zici ca e exagerat. Dar va iesi din tipare prin mesaj si subiecte, va fi fie peste medie la nivel de abordare si cunostinte, va aduce ceva corect, concret si interesant pe segmentul de alimentatie, fitness, program sportiv. Va spun de la inceput ca nu voi promova mancarea bio sau tata de mata de la tarani. Nu cred in astea si voi dezvolta. In general voi merge pe ce e in magazine pe alimente, la ceea ce e la indemana pentru exercitii sportive. Incerc sa o fac sa iasa in evidenta din noianul de informatii care de care mai multe, mai neinteresante, mai neverificate, mai neserioase, care se gasesc practic la tot pasul pe siteurile sau in publicatiile de la noi (fie ele destinate barbatilor sau femeilor).

Va asigur ca multi veti intra pe site sa cititi la Sanatate si veti fi dezamagiti daca in ziua aia nu va fi nimic nou. Am decis sa fac rubrica pe site, pentru ca merge cu viata sanatoasa, cu sportul si nu pe blogul meu vadim.ro.

Acestea fiind spuse, luni, ca azi avem treaba, o sa afisez primul aliment de pus

La Gunoi

iar marti al doilea ce va fi de pus

la Frigider.

Daca va intrebati de ce frigiderul e gol si cosul de gunoi e cam plin, pur si simplu asa erau. Stiu, e bine sa fie invers, dar nu intotdeauna.
Va astept.

Idei la vadim la onlinesport punct ro. Comentarii sub articol.



La frigider sau La Gunoi?