Sănătate

Beneficii duble si un cadou surpriza de la Club Moving

Club Moving face doamnelor si domnisoarelor o oferta de nerefuzat: semneaza pana pe 8 martie 2013 un contract de 12 luni si primesti BENEFICII DUBLE, precum si un CADOU surpriza. Club Moving este prezent in trei orase din Romania, fiind franciza de cluburi de sport/fitness numarul 1 in Franta si pe locul 5 in Europa.

Fie ca esti deja clienta a Club Moving sau inca te gandesti la asta, fie ca esti membru Club Moving si vrei sa oferi un cadou special Doamnei din viata ta, vino acum la receptie si achita integral un abonament de 12 luni cu pachetul special de Martisor : 24 intrari de o zi si 8 vouchere de 1 saptamana pentru invitati, 8 sedinte de antrenament personal si 2 luni de inghetare gratuita! In plus, includem si un masaj corporal din partea noastra!

Oferta se adreseaza exclusiv doamnelor  si se aplica la toate abonamentele de 12 luni achitate integral pana pe 8 martie 2013!

Mai multe detalii puteti solicita la receptie, puteti gasiti pe site-ul Club Moving apasand aici sau pe pagina de Facebook a clubului.



Beneficii duble si un cadou surpriza de la Club Moving