U Cluj

Chipciu după derby-ul cu CFR: ”Cred că o să ajung la demență în curând”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

Alexandru Chipciu a dat o pasă de gol în meciul pierdut de U Cluj pe teren propriu cu CFR Cluj, în etapa a 6-a din Liga 1.

”Pentru noi, n-a fost deloc frumos meciul. Sunt înflăcărat acum, dar cred că o să ajung la demenţă sau la Alzheimer în curând.

”Trebuie să fac ceva, o să vorbesc cu nevastă-mea. Aşa, e greu să mai joc fotbal. Ţin ca nebunul, o iau razna, sută la sută o să o iau razna, e foarte greu să mai joc fotbal aşa.

”Trebuie să găsesc o soluţie. Am luat-o personal imediat. Când au dat golul de 2-1, ştiam că vom pierde. Dacă intram cu 2-0 la pauză, câştigam sută la sută”, a declarat Chipciu.

După care acesta a continuat în aceeași notă.

”Dacă n-ai apărare, n-ai nicio şansă, ne vom bate la retrogradare, e clar. De acolo pleacă totul, dacă te uiţi la City, are cea mai bună apărare din lume.

”A fost o nebunie de meci. Noi dădeam gol. Ei dădeau gol când voiau. A fost ca la Craiova, dar rezultatul a fost invers. Nu fac mişto sau caterincă, dar aşa o iau razna, dacă mai joc fotbal câteva etape aşa, risc să fac ceva de sănătate”, a mai spus Chipciu.



Chipciu după derby-ul cu CFR: ”Cred că o să ajung la demență în curând”