Liga 1

Derby total pe Cluj Arena. CFR Cluj s-a impus cu 4-3 în fața rivalei ”U”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Universitatea Cluj a avut 2-0 pe tabelă în prima repriză a derby-ului cu CFR Cluj, însă la finalul meciului formația din Gruia a pus mâna pe toate cele trei puncte, în epilogul etapei a 6-a.
Așa am trăit U Cluj - CFR Cluj

O etapă care a debutat cu un meci de șapte goluri și s-a încheiat de asemenea cu un meci de șapte goluri.

Ianis Stoica și-a trecut în cont o dublă pentru Universitatea Cluj, în minutul 10 și 39, și tot el a scos o lovitură de la 11 metri în partea secundă.

CFR Cluj a redus din diferență la ultima fază a primei reprize prin Otele. Un gol care avea să cântărească decisiv în economia meciului.

Avounou a egalat în minutul 56, după ce mingea trimisă de Otele din marginea careului a întâlnit bara de două ori înainte de a reveni în careu.

Otele a ratat apoi singur cu Iliev, pentr ca din minutul 68 Ajeti să aducă CFR-ul în avantaj cu o reluare din interiorul careului. Un gol validat în cele din urmă de VAR.

Stoica a obținut apoi o lovitură de la 11 metri pe care Nistor a transformat-o în golul de 3-3, în minutul 78.

Jefte Betancor a marcat golul victoriei pentru CFR Cluj, în minutul 82, cu un șut din interiorul careului.

CFR Cluj ajunge la zece puncte și ocupă pe locul patru în clasament, în timp ce U Cluj se află pe locul 12, cu șase puncte.

Caseta tehnică

U Cluj: Iliev – D. Oancea (R. Dimitrov 79), Piţian, G. Miron (I. Filip 64), B. Mitrea, Vătăjelu (Tescan 79) - Nistor, Bic (Popadiuc 88), Chipciu – I. Stoica, D. Popa. Antrenor: Anton Petrea.

CFR Cluj: R. Sava - Mogoş, Ajeti, Kresic – E. Krasniqi, Avounou (Konoplyanka 86), Tachtsidis (R. Filip 90), Muhar, Camora – Bîrligea (Jefte Betancor 86), Otele (Morgan 85). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Cartonaşe galbene: R. Dimitrov 90+2, Chipciu 90+14 / Andrea Mandorlini 74, Kresic 75, Jefte Betancor 83, R. Sava 90+2.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Mircea Orbuleţ, Adrian Popescu.



Derby total pe Cluj Arena. CFR Cluj s-a impus cu 4-3 în fața rivalei ”U”