U Cluj

Chipciu șterge pe jos cu cei de la CSA Steaua: ”O echipă fantomă”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

Mijlocașul Alexandru Chipciu a marcat un super gol în Ghencea contra celor de la CSA Steaua, în Cupa României Betano, iar la final a avut un discurs ironic la adresa formației care aparține de Armată.

”Dacă asta e Steaua cu echipamentul ăsta fake...Din punctul meu de vedere e o echipă fantomă. Păcat de suporterii astia de Peluza Sud care e o peluza frumoasă, dar nimic mai mult. M-au înjurat de soră, de nevastă, de copii, că sunt sclavul domnului Becali. Aşa e, sunt. Sunt sclavul lui, iar ei sunt sclavii Armatei”, a transmis Chipciu.

Fost jucător la actuala FCSB înainte de transferul în Belgia, la Anderlecht Bruxelles, Chipciu și-a continuat tirul îndreptat împotriva celor de la CSA.

”Din păcate eu n-am simţit nimic pe teren. Copiii făceau poze cu mine. Şi jucătorii lor, dacă îi intrebai, erau fanii mei. Nu ca sunt eu fotbalist mare, nu sunt fotbalist mare, dar s-au bucurat atunci cu noi.

Nici Ghencea nu mai e Ghencea aia veche. Avea o istorie în spate, cu treptele alea galbene. Acum e un stadion frumos, cu blocuri noi pe aici. Un stadion foarte frumos și cam atât. Stema e frumoasă şi ea, dar echipamentele nu ştiu ce sa zic. Mai frumoase erau cele de pe vremuri cu mâneca largă care îți acoperea toată mâna”, a mai spus Chipciu.

Universitatea Cluj a câștigat cu 3-1 în Ghencea contra celor de la CSA Steaua, în prima etapă din faza grupelor în Cupa României Betano.



Chipciu șterge pe jos cu cei de la CSA Steaua: ”O echipă fantomă”