U Cluj

Fundaș brazilian transferat de U Cluj

Sursă foto: https://twitter.com/CTransferencias

Echipa Universitatea Cluj anunță transferul fundașului brazilian Thalisson Kelven, un jucător în vârstă de 25 de ani cu aproape o sută de prezențe în primele două ligi din Brazilia.

Kelven a debutat în prima ligă alături de Coritiba pe când avea doar 19 ani, evoluând în 29 de partide pentru această echipă și apoi pentru Juventude.

În următoarele sezoane, Thalisson Kelven a evoluat sub formă de împrumut pentru formații din al doilea eșalon, precum Guarani, Clube de Regatas Brasil sau Inter Limeira.

Evoluțiile bune în tricoul celor de la Esporte Clube Vitória i-au oferit șansa unui transfer la Juventude, mutare ce a consemnat revenirea pe prima scenă a fotbalului din Brazilia. În tricoul celor de la Juventude, acesta a fost integralist în 18 meciuri în ediția 2022 din Brasileiro.

Înainte de a semna cu Universitatea Cluj, Kelven a avut parte de un an excelent în tricoul celor de la Mirassol. A bifat 27 de prezențe în Série B, dintre care 22 ca integralist. De asemenea, a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă.

 


Fundaș brazilian transferat de U Cluj