Poli Timisoara

Velcea: “Timisoara si-a aratat coltii”

Valentin Velcea, antrenorul formatiei ACS Poli Timisoara, a comentat victoria echipei sale si spune ca gruparea de pe Bega are drept obiectiv o clasare in primele zece pozitii.

“Necunoscuta Timisoarei si-a aratat coltii. Cu organizare, daruire si continuitate am demonstrat ca totusi Timisoara ramane Timisoara, iar suporteri si-au aratat sufletele deschise pentru fotbal. Am reusit sa etalam un joc frumos, eficient si cu goluri, dar si cu ratari. De multe ori cel care isi doreste mai mult si castiga. Am crezut si voi crede mereu in aceasta echipa. Acesta este spiritul Timisoarei, de luptatori, de invingatori si de baieti modesti. Mai avem mult de spus si este bine ca am inceput cu dreptul. Publicul timisorean a fost al 12-lea jucator cu unele mici probleme de ordin sufletesc pe care le respectam. Noi incercam sa chemam oamenii la stadion prin joc. Clasarea in primele zece locuri este obiectivul meu. Salvarea de la retrogradare nu este un obiectiv pentru mine”, a spus Velcea la Dolce Sport.

Tehnicianul timisorean a mai spus ca discuta cu Goga despre posibilitatea unei reveniri la Timisoara si afirma ca lista de transferuri este in continuare deschisa.

ACS Poli Timisoara a invins pe Dinamo, cu 2-0 (1-0), vineri seara, in prima etapa a sezonului din Liga 1 prin golurile marcate de Szekely si Barbut.



Velcea: “Timisoara si-a aratat coltii”