Poli Timisoara

Dan Alexa, noul manager al echipe ASU Politehnica Timisoara

Sursă foto: https://www.sspolitehnica.ro

Dupa ratarea promovarii cu Rapid Bucuresti, antrenorul Dan Alexa isi continua activitatea in Liga 2.

Politehnica Timişoara are de joi un nou manager general. Dan Alexa s-a alăturat clubului timisorean pentru un proiect pe termen lung, care îşi propune să readucă suflarea alb-violetă in primul esalon.

“Asta era dorinţa mea, de foarte mult timp, să o facem iarăşi pe Poli mare, cred că Timişoara are nevoie de Poli Timişoara! Lumea e dornică să revadă fotbal la Timişoara şi am spus, de ce nu, să fac tot ce ţine de mine, pentru că, repet, Poli mi-a dat foarte multe satisfacţii. Timişoara mi-a dat foarte multe satisfacţii. Am trăit clipe minunate, locuiesc aici şi cumva mă simt dator să ajut Poli. Mai mult, a fost într-un moment foarte greu al clubului”, a declarat Dan Alexa, anunta site-ul oficial al clubului de pe Bega.

Dan Alexa, profil!

Dan Alexa (28.10.1979, Caransebeş) a fost junior la CSS Caransebeş şi LPS Banatul. A evoluat ca senior la UM Timişoara, Rocar, FC Politehnica Timişoara, Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti (alături de care a câştigat un titlu naţional şi de două ori Cupa României), Beijing Guoan (China), Rapid Bucureşti şi Anorthosis Famagusta (Cipru); Mijlocaş defensiv de meserie, „Chirurgul” a marcat două goluri în şase apariţii pentru echipa naţională. A debutat ca antrenor la ACS Poli, pe care a promovat-o în Liga I în ediţia 2014-15, performanţă repetată în sezonul următor ca „principal” al Rapidului. Le-a mai pregătit în elită pe ASA Tg. Mureş, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi, pe care de asemenea a promovat-o în elită, şi Astra Giurgiu. În această vară a antrenat-o pe Rapid Bucureşti în play-off-ul Ligii 2.



Dan Alexa, noul manager al echipe ASU Politehnica Timisoara