Poli Timisoara

Rasturnare de situatie. Dan Alexa reconfirmat la ASU Politehnica Timisoara

Sursă foto: https://www.sspolitehnica.ro

Antrenorul demisionar Dan Alexa a fost repus in functie de conducerea clubului ASU Politehnica Timisoara.

Alexa isi daduse demisia dupa infrangerea 0-4 de la Mioveni, rezultat in urma caruia ASU Politehnica Timisoara a ramas ultima in clasamentul din playoff, in Liga 2.

Conducerea clubului banatean impreuna cu suporterii implicati in viata echipei au decis insa pastrarea lui Alexa pe banca tehnica.

"Reprezentantii Universitatii Politehnica Timisoara si ai Asociatiei Suporterilor Timisoreni ”Druckeria” implicati in conducerea clubului au hotarat, in urma unei sedinte de urgenta, reconfirmarea lui Dan Alexa in functia de antrenor principal al echipei pana la incheierea acestui sezon.

"Apreciem in acest fel munca pe care Dan a depus-o, alaturi de noi, in inchegarea unei echipe competitive pentru acest an de Liga 2, in care obiectivul pe care ni l-am trasat poate fi in continuare atins.

"Referitor la parcursul sportiv din ultima perioada, suntem in asentimentul tuturor si consideram ca trebuie sa existe schimbari pe toate planurile, incepand cu cel al determinarii si atitudinii in joc. In acest sens reafirmam pozitia staff-ului tehnic, acesta avand libertatea de a face orice schimbari considera necesare pentru urmarirea obiectivului stabilit: promovarea in Liga I", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul clubului timisorean.

ASU Politehnica Timisoara inca poate prinde cel putin un loc la barajul de promovare in prima liga, desi in primele patru etape echipa a obtinut un singur punct.



Rasturnare de situatie. Dan Alexa reconfirmat la ASU Politehnica Timisoara