Poli Timisoara

Un stadion de cinci stele ar urma sa fie construit la Timisoara

Sursă foto: https://www.facebook.com/ACSPoliTimisoara/

Orasul de pe Bega urmeaza a avea in viitorul apropiat un stadion modern ridicat pe locul actualei arene "Dan Paltinisanu", a anuntat, miercuri, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Vasile Suciu, de altfel si vicepremier in Guvernul Romaniei, a efectuat o vizita de lucru la stadionul din Timisoara, unde a prezentat proiectul viitoarei arene de cinci stele.

Consiliul Judetean Timis, care are in gestiune stadionul "Dan Paltinisanu", va proceda la demolarea arenei in toamna acestui an, dupa care Compania Nationala de Investitii va incepe constructia noului stadion.

Viitorul stadion din Timisoara va avea o capacitate de 32.000 de locuri si va fi omologat la standardele UEFA pentru a putea gazdui meciuri internationale.

Timisoara a avut in acest sezon nu mai putin de trei echipe in Liga 2, cel putin una dintre acestea retrogradand la finalul campionatului in al treilea esalon, este vorba de ACS Poli Timisoara, echipa sustinuta de autoritatile locale.Un stadion de cinci stele ar urma sa fie construit la Timisoara