Poli Timisoara

Popa: “N-am avut atitudine”

Ionut Popa anunta ca la meciul cu FCSB din Cupa Romaniei vrea sa vada daca jucatorii sai au oua si asteptat o reactie fata de acel 0-7 din campionat. ACS Poli Timisoara a incasat o noua infrangere grea si paraseste competitia cu capul plecat.

“In urma cu cativa ani ii cam bateam pe Steaua pe unde ii prindeam, cu Iasi, cu UTA. Le-am facut cadouri, cam asa le-am facut si la Bucuresti. Probabil se apropie luna cadourilor si suntem generosi”, a spus Popa la Telekom Sport.

“Determinarea face diferenta in fotbalul romanesc, iar echipa n-a avut determinare. Ei n-au avut nicio ocazie pana la ultimul gol din minutul 93. Un gol din penalty si o minge pe care le-am dat-o noi. N-am avut atitudine, dar ei se pare ca sunt preocupati de alte lucruri. Sper sa rezolvam problemele si sa respectam fotbalul, daca nu sa ne lasam. Atat am putut si atat am dat, am aratat ca suntem echipa mica”, a adaugat Popa.

In trei meciuri cu FCSB disputate in acest sezon ACS Poli Timisoara n-a marcat niciun gol si a incasat nu mai putin de 11.



Popa: “N-am avut atitudine”