Poli Timisoara

Florin Marin, instalat la ACS Poli Timisoara

Antrenorul Florin Marin a preluat-o oficial, marti, pe nou-promovata ACS Poli Timisoara, unde il inlocuieste pe demisionarul Dan Alexa.

"Avem un nou staff tehnic, condus de Florin Marin. Este o alegere care ne apartine suta la suta si care credem ca se pliaza pe ceea ce vrem sa facem in acest moment la Poli. Este un moment zero si trebuie sa aducem Poli acolo unde ne propusesem in vara", a declarat managerul general Daniel Stanciu pentru site-ul oficial al clubului.

"Dan Alexa si-a inaintat demisia imediat dupa meciul cu Viitorul. A luat decizia la cald, ne pare rau, cu totii regretam. Dan Alexa a fost pilonul a ceea ce a fost Poli in ultimul an si jumatate. A reconstruit o echipa care a revenit in prima liga, o formatie puternica. Din pacate, campionatul nu a inceput asa cum am scontat. Continui sa cred ca impreuna cu Dan Alexa puteam sa redresam aceasta situatie, dar a fost decizia lui suta la suta", a completat acesta.

Florin Marin a efectuat pregatirea de vara la Rapid, unde patronul Daniil Moraru incearca sa-l aduca tocmai pe Dan Alexa.# Echipă J +/- P
1 CFR Cluj 25 27 56
2 FCSB 25 32 52
3 Craiova 25 15 50
4 Astra 25 9 41
5 Dinamo 25 10 39
6 Poli Iasi 25 4 39
Florin Marin, instalat la ACS Poli Timisoara