FC National

Cartu nu promite postul de titular pentru Serban

Tehnicianul lui FC Naþional, Sorin Carþu, a declarat, marþi, pentru NewsIn, ca iºi doreºte ca Dennis ªerban sa vina in Cotroceni, dar nu ii garanteaza postul de titular.

"Dennis ªerban ar fi un jucator important pentru noi. Ne intereseaza, dar nu ii pot garanta postul de titular, asta vom vedea pe parcurs. Nu pot spune daca ªerban va fi titular sau nu. Intai sa vina la FC Naþional ºi pe urma vom vedea", a declarat, marþi, Sorin Carþu.

Reacþia lui Sorin Carþu a venit in urma afirmaþiilor facute, marþi, pentru NewsIn, de Dennis ªerban, care a spus ca va semna cu FC Naþional.

"Am hotarat sa plec din ªtefan cel Mare, in urma unei discuþii pe care am avut-o cu Mircea Rednic, care mi-a explicat ca n-aveam ºanse sa joc la Dinamo, astfel ca am ales sa semnez cu FC Naþional, unde pot juca titular. Nu m-am certat cu nimeni, a fost o desparþire amiabila, m-am inþeles foarte bine cu ceilalþi colegi", a declarat Dennis ªerban.

Dennis ªerban nu a fost inclus de Rednic in lotul lui Dinamo pentru meciul cu Jiul Petroºani, din etapa a 20-a a Ligii I. Jucatorul a avut un diferend cu antrenorul Mircea Rednic, dupa ce tehnicianul i-a sugerat ca nu are ºanse sa evolueze titular.

ªerban a reuºit golul victoriei in meciul de pe teren propriu cu Steaua, scor 1-0, in etapa a 8-a a Ligii I, dupa ce l-a invins pe Carlos in urma unei acþiuni personale in care a driblat in careu 4 jucatori steliºti. Fostul internaþional roman a fost legitimat la Dinamo in turul acestui campionat, venind de la formaþia greaca, Larisa.

Antrenorul bancarilor a adaugat ca echipa sa nu renunþa la Cupa Romaniei, in ciuda situaþiei grea din clasamentul Ligii I ºi ca iºi doreºte sa invinga pe Pandurii Targu Jiu: "Bineinþeles ca nu renunþam. Vrem sa ne calificam. Cupa Romaniei ne intereseaza".

Partida Pandurii Targu Jiu-FC Naþional, contand pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei, se va disputa miercuri, la Piteºti, pe stadionul Nicolae Dobrin, de la ora 14:00.

Newsin



Cartu nu promite postul de titular pentru Serban