FC National

FC National ar putea locul Gloriei Buzau in Liga 1

Gloria Buzau e la un pas sa nu primeasca licenta. Clubul nu a facut nici un demers pentru a intra in normalitate, iar termenul-limita expira vineri.
Locul buzoienilor, conform criteriilor 'sportive' ale FRF, ar urma sa fie luat de National, o echipa care nici macar nu si-a indeplinit baremul in Liga I! 'Astept pana vineri ca Gloria sa-si depuna dosarul, altfel nu va fi licentiata. Asta inseamna ca buzoienii ar trebui sa vina la FRF cu o zi-doua inainte de termen, pentru a mai putea face ulterioare completari', a precizat directorul Departamentului de Licentiere, Viorel Duru.

Acesta a adaugat ca, in cazul in care nu va primi licenta, Gloria va fi inlocuita in Liga I de FC National, o echipa care nici macar nu si-a indeplinit baremul! Mai mult, conform regulamentelor depasite ale FRF, o alta retrogradata, Ceahlaul, ramane in Liga I, luand locul promovatei fara licenta Delta Tulcea, invocandu-se, culmea, criteriul sportiv, criteriu pe baza caruia nemtenii au retrogradat 'cu succes'.

La anul, aceleasi probleme

Si ca tacamul sa fie complet, 'tocanita' articolelor interpretabile din regulamentul FRF face posibil, in sezonul viitor, ca Dinamo II Bucuresti, daca va ocupa un loc promovabil, sa lase locul tot unei retrogradate din Liga I, desi 'cainii mici' nu au drept de promovare!  

Libertatea


FC National ar putea locul Gloriei Buzau in Liga 1