FC National

Ana Maria Prodan: "Herea a fost luat cu japca"

Impresarul lui Ovidiu Herea, Ana Maria Prodan, a declarat ca jucatorul sau a fost prezentat la Rapid dupa ce a fost chemat la negocieri si bagat instantaneu in conferinta de presa, unde totul s-a facut fara acordul jucatorului sau al impresarului.

"Am vrut sa mergem la negocieri cu Copos, am fost preluati imediat si ne-au bagat intr-o conferinta de presa si a fost prezentat. Eu i-am spus lui Copos ca nu semnam nimic, domnul Copos a dat din cap si dupa aia am pornit la negoiceri, dar domnul Copos a mintit. Domnul Copos mi-a aratat un plic in care zicea ca se afla acordul de transfer, iar la telefon Costi Iacov imi spunea sa nu semnez nimic ca nu s-a semnat nimic cu Rapid. Eu le-am spus dinainte sa inceapa conferinta sa nu forteze mana ca isi fac rau, dar n-au ascultat. Copos nu se intelesese cu Iacov nici pana acum trei zile. Copos il vrea pe Herea gratis, sau vrea ca Iacov sa-i dea bani ca sa-l ia. Herea a fost luat cu japca Gigi Becali nu a facut nici o golanie, niciodata n-a spus ceva si nu s-a tinut de cuvant.", a povestit Ana Maria Prodan la Sport Total FM.

Ana Maria Prodan a comentat si oferta facuta de Gigi Netoiu pentru jucatorul ei si a precizat ca sunt foarte mici sansele ca acesta sa ajunga la Dacia Mioveni, deoarece jucatorul vrea doar la Steaua.

"Eu n-am vazut nici o oferta. Singura oferta pe care am vazut-o a fost de la Gigi Becali. Pentru mine este ok, pentru ca am cel mai valoros jucator, dar Nationalul si celelalte cluburi trebuie sa inteleaga ca degeaba se inteleg intre ele, daca nu se inteleg cu jucatorul, iar jucatorul vrea sa joace doar la Steaua dupa tot acest balamuc. Dar eu nu stiu daca Netoiu ii poate oferi salariul pe care i-l poate oferi Becali, pentru ca nu multi jucatori au un astfel de salariu. Si nici nu cred ca s-ar putea ca cineva sa se poarte la fel de frumos ca Gigi Becali", a explicat Ana Maria Prodan.

Onlinesport
 


Ana Maria Prodan: "Herea a fost luat cu japca"