FC National

Oferta de 2,5 milioane de euro pentru Herea

Presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca este posibil ca mijlocasul Ovidiu Herea sa fie transferat la o echipa care evolueaza in Champions League, ca urmare a unei oferte de 2,5 milioane de euro venita din partea unei agentii de impresariat.

"De Herea sunt in continuare interesate si Rapid si Steaua, dar poate ca pana la urma Herea va ajunge in strainatate. Avem o oferta de 2,5 milioane de euro pentru el, bani care ar urma sa vina esalonat pe un an sau un an si ceva. Nu negociez cu un club, ci cu o firma celebra de impresariat. Nu pot sa spun echipa sau campionatul in care evolueaza aceasta. Cert e ca este o echipa dintr-un campionat puternic din Vest, care va evolua in Champions League", a spus Iacov.

Oficialul gruparii bancare sustine ca pretul lui Herea este in continuare 3 milioane de euro, dar a precizat ca acesta poate scadea cu 500.000. "Pretul de 3 milioane pentru Herea e realist. E un pret negociabil. Asta tinand cont ca Herea este cam singurul fotbalist de varsta lui care poate juca pe orice post la mijlocul terenului. Stie si Bergodi de ce il vrea, stie si Hagi de ce il vrea si asa mai departe. Este posibil sa il cedam pe Herea si pentru 2,5 milioane de euro, pentru ca am spus ca suma de 3 milioane este negociabila. Iar pentru aceeasi suma sau putin mai mica eu voi accepta oferta din Romania", a adaugat presedintele C.A.

Constantin Iacov a explicat ca nu vrea sa creeze o licitatie pentru Ovidiu Herea intre Rapid si Steaua. "1,7 milioane de euro a fost cea mai mare suma care ne-a fost oferita pentru el, suma facuta publica de Gigi Becali. Dar nu vreau sa creez o competitie de aici intre Steaua si Rapid. Nu ma intereseaza o licitatie cu asa ceva. Cu domnul Copos discutiile pentru Herea decurg perfect. Eu o spun pe-a mea, dansul pe-a lui, iesim cu vasul in larg si maine incepe alta discutie, tot asa. Cu domnul Copos negociez in continuu. Acum au fost niste propuneri avansate de dansul, sa vedem", a spus Iacov.

Presedintele gruparii FC National sustine ca George Copos nu i-a oferit o reducere pentru iahtul sau la portul din Eforie Nord pentru a obtine un pret mai mic in transferul lui Herea. "O sa radeti, dar George Copos mi-a facut reducere la portul lui, si anul trecut pentru cealalta barca si anul acesta. Are cel mai frumos port din Romania. Nu e zgarcit, cu mine n-a fost niciodata zargcit. E doar un om de afaceri de succes. Si e normal pentru un om de afaceri sa incerce sa obtina cel mai bun pret. Numai eu sunt mai darnic. Oricum, e exclus un imprumut. Daca ne da cineva 1 milion de euro pentru un imprumut pana in iarna, atunci merita si am fi de acord, altfel nu", a precizat Constantin Iacov.

Click aici pentru a vedea toate transferurile efectuate de echipele din campionatul intern in aceasta vara.

Mediafax



Oferta de 2,5 milioane de euro pentru Herea