FC National

Herea s-a saturat de incertitudine

Mijlocasul echipei FC National, Ovidiu Herea, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, ca s-a saturat de tergiversarea transferului sau si ca vrea sa se termine totul cat mai repede pentru a sti la ce echipa joaca.

Jucatorul a fost prezentat oficial de FC Rapid in cadrul unei conferinte de presa, dar ulterior fotbalistul a primit oferte de transfer de la Steaua si Dacia Mioveni, in valoare de 2,5 milioane de euro, respectiv 4,1 milioane de euro. Gruparile FC Rapid si FC National sustin ca il detin in coproprietate pe Herea, 50 - 50 la suta.

"Vreau sa se termine o data cu transferul asta, pentru ca nu imi face bine toata situatia asta. M-am saturat de incertitudinea asta. Vreau si eu sa intru in normal, pentru ca a inceput campionatul si nu stiu unde voi juca. Nu imi face bine deloc ce se intampla, dar eu astept", a spus Herea.

Intrebat la ce echipa prefera sa joace dintre Rapid sau Steaua, Herea a raspuns: "Nu s-a pus problema sa aleg intre o echipa si alta pana in momentul asta. Deocamdata eu nu stiu nimic. Eu ma antrenez cu Nationalul si astept si eu un raspuns. Nu stiu daca de la Rapid de la Steaua, habar n-am cu cine se discuta in momentul asta".

Cu toate acestea, mijlocasul a mentionat ca isi doreste sa colaboreze din nou cu fostul sau antrenor, Cristiano Bergodi, care acum conduce echipa Rapid. "Cu dansul pe banca m-am simtit cel mai bine ca fotbalist. A fost aproape singurul om care m-a pus in valoare cu adevarat. Normal ca as vrea sa colaborez din nou. Mi-ar facea mare placere".

Oferta venita pe numele sau din partea clubului Dacia Mioveni nu este considerata reala de mijlocasul bancar. "Nu stiu daca as accepta sa joc la Mioveni. Dar, in primul rand, pe mine nu m-a anuntat nimeni de vreo oferta de acolo. Oferta asta nu prea mi se pare reala, pentru ca am citit doar in presa de ea. De Steaua si Rapid am stiut, am discutat... dar nu si de Mioveni. Daca ei chiar ma vroiau, nu puteau sa ma intrebe: «Bai, baiatule, ia zi, nu vrei sa vii sa joci la Mioveni?» Dar nu m-a cautat nimeni de acolo", a explicat mijlocasul.

Ovidiu Herea sustine ca tansferul sau nu este blocat de pretentiile sale financiare. "La mine nu s-a pus niciun moment problema banilor. O sa ma inteleg cu siguranta cu clubul la care o sa ma duc. Singura mea conditie a fost sa fiu transferat definitiv, nu imprumutat. Atat. Eu cand am fost prezentat la Rapid ma intelesesem cu cei de acolo legat de partea financiara. Nu s-a pus niciun moment problema banilor. Pentru mine e important sa joc acum, nu banii. Cu timpul o sa vina si banii", a mai afirmat Herea.

Mediafax



Herea s-a saturat de incertitudine