FC National

Cartu: "Denis Serban este cu psihicul la pamant"

Antrenorul principal al echipei FC National, Sorin Cartu, a declarat vineri ca jucatorii sai se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare, atata timp cat exista sanse matematice de ramanere in Liga 1.

Tehnicianul bancar a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca regreta eliminarea din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, adaugand ca subiectul Denis Serban este unul inchis pentru echipa din Parcul cu Platani.

"Este un jucator cu calitati, un fotbalist bun si este normal ca noi sa-l dorim la echipa, dar si el trebuia sa vina cu tragere de inima, conectat, ca la noi e si o situatie mai speciala. El e dezamagit, e cu psihicul la pamant...l-am vazut foarte deprimat", a declarat Sorin Cartu in legatura cu trecerea meteorica a lui Denis Serban prin Parcul cu Platani.

FC National ocupa dupa 20 de etape ultimul loc in Liga 1, cu doar 14 puncte, urmatorul adversar fiind unul cu pretentii europene. Sambata, de la ora 15:30, in Cotroceni soseste colonia portugheza a celor de la CFR Cluj, condusa Cristiano Bergodi, fost tehnician al celor de la National.

Pentru jocul cu CFR Cluj, Sorin Cartu nu va putea conta pe serviciile a sase jucatori de baza, printre acestia numarandu-se Roberto Iancu, Daniel Marin, Emil Ducu Ninu, Ovidiu Burca, Claudiu Dragan si Liviu Rusu.

Onlinesport



Cartu: "Denis Serban este cu psihicul la pamant"