FC National

Cartu crede in salvarea de la retrogradare a Nationalului

Noul tehncian din Parcul cu Platani, Sorin Cartu, este de parere ca FC National trebuie sa se salveze de retrogradare si ca in acest sens o victorie in partida cu Gloria Bistrita este mai mult decat vitala.

"Trebuie sa obtinem cele trei puncte cu Gloria, pentru ca nimeni nu agreeaza sa joace de la ora 11", a declarat Cartu, cu trimitere directa la pericolul ca echipa din Cotroceni sa joace de la anul in Liga 2.

"In iarna vom face o pregatire buna si cateva turnee in strainatate si dupa reluarea campionatului Nationalul va aratat altfel", promite Sorin Cartu, increzator in sprijinul conducerii bancare.

In ceea ce priveste strategia de achizitii din iarna, Cartu nu s-a ferit sa declare ca si-l doreste mult pe mijlocasul Politehnicii Timisoara, Stefan Grigorie, cei doi lucrand impreuna atat la Craiova, cat si la Timisoara.

"Nu stiu daca avem atatia bani sa-l luam pe Grigorie, dar eu mi-l doresc mult", a precizat Cartu.

Antrenorul bancar inca regreta infrangerea din Stefan cel Mare, subliniind ca daca echipa sa scotea un egal cu Dinamo, campionatul era relansat la noua puncte intre Dinamo si Steaua. Acesta incearca sa se impace cu Mircea Rednic, transmitandu-i si un mesaj: "Ii doresc multa sanatate si sa fie tot primul pe primul loc. Eu nu am facut altceva decat sa ripostez la ceea ce a spus el", a precizat Sorinaccio.

FC National disputa ultimul joc din acest an vineri, 8 decembrie, de la ora 20, partida urmand sa fie transmisa, ca de altfel toate disputele rundei a 19-a, in direct pe Onlinesport.



Cartu crede in salvarea de la retrogradare a Nationalului