Liga 1

Astra ii aplica o corectie lui Dinamo si "cainii" termina anul departe de playoff

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

In meciul care ar fi adus-o pe Dinamo mai aproape de playoff, echipa pregatita de Mircea Rednic a pierdut categoric la Giurgiu meciul cu Astra, scor 1-4, in etapa a 21-a din Liga 1 Betano.

Un succes categoric obtinut de o echipa care a stiut ce joaca si mai ales a jucat ce-a vrut in fata unui adversar, Dinamo, extrem de limitat.

Inca de la inceput Astra s-a pus stapana pe joc si golul de 1-0 marcat de Llullaku in minutul 7 cu un sut de la peste 20 de metri a aratat cine face legea pe teren.

Asa am trait Astra - Dinamo 4-1

Zoua a trecut pe langa 2-0 in minutul 15 cu un sut care a ocolit de putin poarta, dar pana la urma Astra si-a dublat avantajul cu opt minute inaintea pauzei.

Bus a luat o actiune pe cont propriu si a gasit coltul lung cu un sut din afara careului, dupa ce tot el ratase putin mai inainte o buna sansa de gol singur cu portarul Mutiu.

In partea secunda cei de la Astra au lovit de doua ori in trei minute si au incheiat definitiv conturile cu Dinamo. Valentin Gheorghe a trimis sub transversala o minge respinsa de Mutiu in fata, pentru ca apoi Rosu sa se distreze cu apararea lui Dinamo marcand cu poarta goala din centrul careului.

Singura luminita din jocul lui Dinamo a fost golul de onoare marcat de Hanca in minutul 77 cu un sut din afara careului.

Rednic si noul obiectiv al lui Dinamo: "Raman sa pregatesc sezonul urmator"

Dinamo ramane mai aproape de retrogradare decat de playoff la final de 2018, in timp ce Astra urca pe locul cinci in clasament dupa cel mai bun joc de la instalarea pe banca tehnica a lui Costel Enache.

Caseta tehnica

Astra Giurgiu: Lazar - Belu, Cestor, Bejan, Butean - Begue (Gheorghe '64), Mrzljak (Moise '76), N. Roşu, L. Buş (Bahamboula '90) - Llullaku, Zoua. Antrenor: Costel Enache;

Dinamo: Muţiu - Sorescu (Olteanu '77), M. Popescu, R. Grigore, Corbu - Gomelt, Ait Atmane - Hanca, Pesic, Zenke (Moldoveanu '46) - D. Popa (Neicuţescu '59). Antrenor: Mircea Rednic;

Cartonaşe galbene: Mrzljak '5, Butean '41, Begue '63 / Zenke '33;

Radu Petrescu (arbitru).



Astra ii aplica o corectie lui Dinamo si "cainii" termina anul departe de playoff